Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Formula 1 | Haas şi-a anunţat echipa pentru sezonul 2024/2025, chiar înaintea Marelui Premiu din Olanda

Formula 1 | Haas şi-a anunţat echipa pentru sezonul 2024/2025, chiar înaintea Marelui Premiu din Olanda

Formula 1

Comentarii

Pilotul danez Kevin Magnussen şi germanul Nico Hulkenberg vor pilota monoposturi Haas şi în sezonul 2024 de Formula 1, a anunţat, joi, echipa americană într-un comunicat dat publicităţii înaintea Marelui Premiu al Olandei, informează AFP.

  • ”Marele Circ” se poate vedea pe programele Orange Sport. Duminică, 27 august, de la ora 16:00, pe Orange Sport 3 este transmis Marele Premiu al Olandei.

"Putem spune, fără nicio îndoială, că avem un cuplu de piloţi foarte fiabil în acest sezon şi, în consecinţă, nu avem niciun motiv să-l schimbăm pentru viitor", a explicat Guenther Steiner, patronul echipei cu sediul în Carolina de Nord.

Magnussen şi Hulkenberg rămân la Haas şi-n sezonul 2024/2025

Magnussen (30 ani) va disputa un al şaptelea sezon sub culorile lui Haas, la care a ajuns în 2017 după treceri pe la McLaren şi Renault. Deşi nereţinut în echipă pentru sezonul 2021, el a revenit în anul următor.

Danezul a terminat de două ori în puncte anul acesta, ocupând locul 10 în Arabia Saudită şi la Miami.

La rândul său, experimentatul Hulkenberg (36 ani), care a revenit titular în 2023 după trei ani ca pilot de rezervă la Aston Martin, va disputa al 11-lea său sezon la categoria regină a sportului automobilistic.

Anul acesta, pilotul german a terminat o singură cursă cu acumulare de puncte, după ce s-a clasat pe locul 7 în Australia.

Afla mai multe despre: magnussenhulkenberghaas 

viewscnt
Articole similare