Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost internaţional român, încântat de prestaţia ”tricolorilor” mici: ”Am speranţe că jucătorii ăştia pot ajunge departe”. Cine i-a atras atenţia

Fost internaţional român, încântat de prestaţia ”tricolorilor” mici: ”Am speranţe că jucătorii ăştia pot ajunge departe”. Cine i-a atras atenţia

Echipa națională

Comentarii

Florentin Petre a discutat despre prestaţia României U21, la debutul acestei ediţii de Campionat European. Fostul dinamovist a recunoscut că a fost impresionat de prestaţia baieţilor noştri şi că este încrezător în abilităţile echipei naţionale.

Florentin Petre a avut cuvinte de laudă atât pentru componenţii lotului naţional, cât şi pentru selecţionerul Mutu. Fostul jucător din Ştefan cel Mare a fost impresionat de prestaţia României din meciul cu Olanda şi este de părere că baieţii noştri au executat planul de joc la perfecţie şi ar fi meritat victoria.

Fost internaţional român, încântat de prestaţia ”tricolorilor” mici

”Organizarea defensivă a fost perfectă, din punctul meu de vedere. Eu aşa am văzut. Jucătorii au stat foarte bine. Am văzut cum echipa a închis foarte bine culoarele. Era normal ca Olanda să atace, a început meciul cu un presing agresiv. Dar noi am contracarat asta prin posesie.

Cel mai mult mi-a plăcut că jucătorii nu s-au speriat, mai ales că am început construcţia de jos. Avem jucători foarte tehnici. Să pleci cu mingea aşa, contra Olandei şi la vârsta asta, e o dovadă de maturitate.



Mi-au plăcut foarte mult Marin şi Moruţan! Dar cel mai mult mi-a plăcut echipa, care a fost bine organizată! M-au încântat atacurile de pe final. În ultimele 10 minute i-am dominat din toate punctele de vedere! Să alergi în ritmul ăsta în minutul 90... Am speranţe că jucătorii ăştia pot ajunge departe. Trebuia să câştigăm acest meci”
, a spus Florentin Petre, pentru GSP.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi - Dinamo Bucureşti 1-0

Afla mai multe despre: echipa naţionalăflorentin petreeuropean u21românia u21olimpiu moruţanmarius marin 

viewscnt
Articole similare