Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta campioană a Europei a pus 15 de milioane de euro pe masă pentru starul lui Rangers! Anunţul momentului

Fosta campioană a Europei a pus 15 de milioane de euro pe masă pentru starul lui Rangers! Anunţul momentului
Comentarii

Scoţienii anunţă că Rangers s-ar putea despărţi în această vară de Alfredo Morelos, cel mai important jucător al lui Steven Gerrard în campania trecută.

”Pleacă, în sfârşit, Morelos? Columbianul este tentat de oferta lui Porto” scrie presa scoţiană, care anunţă că Rangers a refuzat o primă ofertă de 15 milioane de euro pentru Alfredo Morelos.

Potrivit Scottish Sun, Rangers vrea o sumă cuprinsă între 20 şi 30 de milioane de euro pentru atacantul columbian, care mai are şi alte oferte în afara celei din Portugalia.

Morelos a marcat 17 goluri în stagiunea trecută şi a oferit 13 pase decisive pentru formaţia la care joacă şi Ianis Hagi. Potrivit sursei citate, FC Porto are şi o variantă de rezervă. Ar fi vorba despre fostul adversar al ”tricolorilor mici” Lukas Nmecha de la Manchester City, fotbalist care a impresionat în perioada în care a fost împrumutat la Anderlecht Bruxelles.

Morelos este cotat la 12 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Columbianul are 25 de ani, iar pentru Rangers a marcat 94 de goluri şi a oferit 43 de pase de gol în 182 de meciuri. A mai jucat în cariera sa la Independiente Medellin şi HJK Helsinki. Rangers a plătit pentru el doar 1.2 milioane de euro în vara lui 2017.

Afla mai multe despre: rangersalfredo morelos 

viewscnt
Articole similare