Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta iubită a lui Maradona îl acuză pe legendarul argentinian de viol: "Mi-a acoperit gura ca să nu ţip, ca să nu spun nimic"

Fosta iubită a lui Maradona îl acuză pe legendarul argentinian de viol: "Mi-a acoperit gura ca să nu ţip, ca să nu spun nimic"galerie foto

Diverse

Comentarii

Mavys Avarez, o cubaneză care a avut o relaţie cu regretatul Diego Armando Maradona, în urmă cu două decenii, a susţinut într-o conferinţă de presă că fostul fotbalist argentinian a violat-o în adolescenţă.

Mavys Avarez, femeia care-l acuză pe Maradona de fapte grave

Femeia în vârstă de 37 de ani acum a depus mărturie în faţa unei instanţe din Argentina împotriva lui Maradona. Femeia a povestit că în 2001 se afla în ţara natală, iar presupusul eveniment s-ar fi petrecut când el avea în jur de 40 de ani, iar ea 16. 

Ea a susţinut că l-a întâlnit pe Maradona în Havana, într-un moment al vieţii în care Maradona ar fi urmat unu tratament pentru dependenţa de droguri. El Pibe D'Oro” ar fi violat-o, în timp ce mama ei se afla în camera alăturată.

„Maradona mi-a acoperit gura ca să nu ţip, ca să nu spun nimic şi a abuzat de mine. Mama a venit să mă vadă în ziua aceea şi Diego nu a vrut să deschidă uşa camerei. Mama a bătut şi el nu a deschis-o. M-a violat. Aşa s-a întâmplat. Mi-a spus <<Taci, gura! Taci din gură!>>. 

Galerie foto cu Mavys Avarez şi Diego Maradona

În plus, Mavys a vrut să precizeze că aceste episoade violente s-au repetat continuu: "De multe ori". 

În cele din urmă, Alvarez a spus că Maradona a fost cel care a forţat-o să înceapă să consume substanţe narcotice: „Mă băga în lumea lui de dependenţă. Nu mă interesau drogurile, nu fumam, nu mă drogam. Mi-a făcut cunoştinţă cu alcoolul. Apoi a insistat să consum. M-a strigat. M-a insultat".  

Intervenţia sfâşietoare se încheie cu Mavys mărturisind că s-a gândit chiar să se sinucidă: „Mi-a fost frică pentru viaţa mea. Chiar m-am gândit să-mi iau viaţa de mai multe ori”, a mai spus ea. 

Femeia a mai susţinut că relaţia celor doi a fost consensuală, înaintea momentului de care Maradona este acuzat. 

Mavys Avarez a spus că familia ei a permis să se întâmple o relaţie cu vedeta din fotbal, în ciuda diferenţei mari de vârstă, din cauza prieteniei lui Maradona cu regretatul preşedinte cubanez Fidel Castro.

„Familia mea nu ar fi acceptat niciodată dacă guvernul cubanez nu ar fi fost implicat”, a spus ea. „Au fost forţaţi într-un alt mod să accepte o relaţie care nu era bună pentru ei sau pentru nimeni”.

Cât despre motivul pentru care a dezvăluit acel moment abia după 20 de ani, cubaneza a spus că a făcut-o „pentru a ajuta toate femeile, toate victimele traficului, ale crimei. Să-i pot ajuta în orice fel pot. Asta e ideea mea”.

„Este greu să fii în ţara lui, să vezi că este peste tot, este un idol şi, în acelaşi timp, tot ceea ce îmi amintesc despre el ca persoană e negativ”, a mai spus Mavys Avarez.

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020. 

Galerie foto cu Mavys Avarez şi Diego Maradona

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maradona 

viewscnt
Articole similare