Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fosta ”ţintă” a lui Gigi Becali, gol şi pasă decisivă în Liga Campionilor. Echipa lui s-a calificat în turul doi preliminar

Fosta ”ţintă” a lui Gigi Becali, gol şi pasă decisivă în Liga Campionilor. Echipa lui s-a calificat în turul doi preliminargalerie foto

Fotbal

Comentarii

Campioana Azeribaijdanului, Qarabag, a trecut fără probleme, miercuri, acasă, de campioana Gibraltarului Lincoln, scor 4-0 (2-0) şi s-a calificat în turul preliminar al Ligii Campionilor.

  • În tur, partida s-a terminat tot cu victoria azerilor, scor 2-1.

Cândva la Petrolul, acum în drum spre grupele Ligii Campionilor

Primul gol al meciului a fost marcat de către mijlocaşul francez de origine marocană Abdellah Zoubir, ajuns acum la 31 de ani. De asemenea, a pasat decisiv şi la golul patru marcat de Qarabag.

Câţi şi-l mai aduc aminte pe Zoubir în tricoul ”lupilor galbeni” de la Petrolul Ploieşti?

Abdellah Zoubir a ajuns la Petrolul în vara lui 2015, după o ultimă experienţă la Istres, în Franţa.

A venit liber de contract, a făcut o figură frumoasă - 38 de meciuri, 5 goluri şi 4 pase decisive - apoi în vara următoare a plecat din nou liber de contract.

  • În acea perioadă, Zoubir a fost dorit şi de către FCSB, Dinamo şi Viitorul.

Este o plăcere când un club ca Steaua (n.r. - FCSB) se interesează de mine. Am auzit şi eu că au întrebat de mine. E o plăcere ca mă urmăresc cluburi mari”, declarat Zoubir, în urmă cu câţiva ani.

Lens i-a făcut o ofertă foarte bună, aşa că a decis să se întoarcă în ţara în care s-a născut. După două sezoane în Ligue 2,  cu peste 60 de meciuri jucate, Zoubir a luat-o pe un alt drum.

În vara lui 2018, azerii de la Qarabag l-au transferat pentru un milion de euro, iar de atunci a bifat peste 200 de meciuri pentru campioana Azerbaidjanului, cu 46 de goluri şi 55 de pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni jucători din întreg campionatul azer.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Zoubir, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: abdellah zoubirgigi becaliqarabag 

viewscnt
Articole similare