Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Foştii mari internaţionali, consideraţi ”corigenţi” în antrenorat: ”Ne credem mari antrenori pe aici! Îi tot auzi: `Facem, dregem!” | EXCLUSIV

Foştii mari internaţionali, consideraţi ”corigenţi” în antrenorat: ”Ne credem mari antrenori pe aici! Îi tot auzi: `Facem, dregem!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, s-a declarat dezamăgit de faptul că mulţi dintre foştii internaţionali, care s-au apucat de antrenorat, nu au apucat să facă pasul spre fotbalul mare din Vest.

Prezent în studiourile Orange Sport, Andrei Vochin a recunoscut că este surprins de faptul că, în continuare, cei mai important antrenor român rămâne Mircea Lucescu, la 78 de ani, şi nimeni nu pare să vină puternic din spate.

Andrei Vochin: ”Ne credem noi mari antrenori pe aici!”

În acelaşi timp, fostul jurnalist a avut un discurs acid la adresa foştilor internaţionali care antrenează în Superligă şi se declară mulţumiţi cu performanţele lor pe plan intern, dar care nu primesc şansa de a antrena în fotbalul mare.

În momentul de faţă, singurul antrenor român prezent în TOP 5 este Ladislau Boloni, proaspăt promovat în Ligue 1 cu Metz.

  • Alţi antrenori români la mare căutare sunt Mircea Lucescu (Dinamo Kiev), Răzvan Lucescu (PAOK Salonic) şi Cosmin Olăroiu (Al Sharjah).

Şi la nivel de vârf avem o mare problemă, exact cum se întâmplă şi pe la jucători. Ne credem noi mari antrenori pe aici, auzi prin studiouri, în exterior, foşti mari fotbalişti care spun: `Suntem antrenori, facem, dregem`. Păi, bine fraţilor, dar de ce nu antrenaţi în străinătate? 

Rămânem cu aceiaşi antrenori puţini pe care-i numărăm pe degete. Îţi ştiţi foarte bine, nici nu mai are rost să-i zic. Iar străinătatea între Vest şi Est este o altă discuţie.

Acum, sigur, ca români ne mândrim cu domnul Mircea Lucescu, la numărul de trofee, şi îl comparăm cu Pep Guardiola. Dar, totuşi, indiferent cât de român eşti, una este să câştigi trofeele în Turcia şi Ucraina şi alta este să le câştigi în Spania, în Germania, în Anglia. E mică mare diferenţă”, a declarat Andrei Vochin, în studiourile Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochinorange sport 

viewscnt
Articole similare