Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul acţionar de la Dinamo care ”sugera” jucători pentru primul 11! Un fost antrenor din Ştefan cel Mare divulgă tot

Fostul acţionar de la Dinamo care ”sugera” jucători pentru primul 11! Un fost antrenor din Ştefan cel Mare divulgă tot
Comentarii

Liviu Ciobotariu a făcut o dezvăluire incendiară despre vremea sa la Dinamo. Fostul antrenor al ”câinilor” a dezvăluit că un fost acţionar încerca să îi impună jucători la prima echipă.

Liviu Ciobotariu a făcut pasul la prima echipă a lui Dinamo, după ce pregătise formaţia secundă pentru şapte luni. Tehnicianul i-a condus pe ”câini” de la începutul sezonului 2011/2012, dar a rezistat doar până în aprilie.

La aproape 10 ani de când a părăsit clubul, actualul tehnician al lui FC Voluntari a dezvăluit că unul dintre acţionarii echipei îi sugera ce jucători să folosească. Nici Cristi Borcea şi nici Nicolae Badea nu sunt cei vizaţi, ci Dragoş Săvulescu.

Fostul acţionar de la Dinamo care ”sugera” jucători pentru primul 11!

Nu, Adrian Porumboiu nu s-a băgat peste mine la Vaslui, am avut o relaţie senzaţională cu nea Adi. La Dinamo erau doar sugestii. În perioada în care am fost antrenor, preşedinte era Nicolae Badea. Mai erau Cristi Borcea şi Săvulescu în acţionariat. Nu pot să spun că au fost contre cu Săvulescu, dar mai sugera jucători”, a dezvăluit Liviu Ciobotariu, conform gsp.ro.

După întreg scandalul izbucnit în jurul lui Săvulescu, omul de afaceri a fost nevoit să fugă din ţară, însă a fost găsit între timp de autorităţi, în Grecia, după ce o postare de a partenerei sale l-a dat de gol. Prinderea sa a fost lispită de rost însă, acesta fiind eliberat de autorităţiile elene.

Afla mai multe despre: dinamodragoş săvulesculiviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare