You are here:

Fostul antrenor a lui PSG, debut perfect la echipa naţională a Statelor Unite

Fostul antrenor a lui PSG, debut perfect la echipa naţională a Statelor Unite

Fotbal internațional

Comentarii

Argentinianul Mauricio Pochettino şi-a început mandatul de antrenor al echipei de fotbal a Statelor Unite cu o victorie cu 2-0, sâmbătă, în faţa naţionalei din Panama, la Austin, Texas.

După o experienţă nu tocmai reuşită pe banca lui Chelsea, tehnicianul a debutat la prima sa echipă naţională cu brio. Chelsea a avut 26 de victorii, 11 egaluri şi 14 înfrângeri cu Pochettino la conducere.

Debut încrezător a lui Pochettino pe banca lui SUA

Fostul antrenor al echipelor Tottenham, Paris Saint-Germain şi Chelsea a fost recrutat luna trecută pentru a prelua o echipă care nu câştigase decât unul din ultimele şapte meciuri.

El va conduce Statele Unite la Cupa Mondială din 2026, pe care o organizează împreună cu Canada şi Mexic. Jucătorii săi i-au învins pe panamezi graţie golurilor mijlocaşului Yunus Musah (49), de la AC Milan, şi atacantului Ricardo Pepi (90+4), de la PSV Eindhoven.

„Este un sentiment foarte bun. A fost un meci foarte, foarte dificil pentru noi”, a declarat Pochettino.

Echipa sa va avea parte de un test mai dificil în deplasare, marţi, când îşi va înfrunta rivalii mexicani la Guadalajara.

„El Tri” a avut, de asemenea, o schimbare de selecţioner, cu revenirea lui Javier Aguirre pentru o a treia perioadă ca antrenor.

 

 

Afla mai multe despre: mauricio pochettinosua 

viewscnt
Articole similare