Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al celor de la Dinamo, Eugen Neagoe, a fost operat din nou

Fostul antrenor al celor de la Dinamo, Eugen Neagoe, a fost operat din nou

Fotbal

Comentarii

Eugen Neagoe a fost operat printr-o procedură care ar trebui să-i trateze treptat aritmia care i-a dat atât de multe bătăi de cap.

Fostul tehnician al "câinilor", Eugen Neagoe, a fost supus din nou unei intervenţii chirurgicale, la o lună după ce suferit un stop cardio-respirator în timpul partidei din Dinamo şi "U" Craiova. Olteanului i s-a efectuat o precedură de ablaţie, o tehnică de minim-invazivă de tratare a acestei aritmii ameninţătoare de viaţă. Procedura a furat aproximativ cinci ore şi a fost un real succes, recuperarea fiind considerată de către doctorii ca fiind una uşoară. Anunţul a fost făcut de clinica la care a fost operat Eugen Neagoe.

De asemenea, clinica avertizează sportivii de performanţă că aceastea afecţiune este mult mai frecventă din cauza efortului constant la care este supusă inima. Din acest motiv este recomandat ca un control cardiologic amănunţit să fie efectuat periodic pentru a evita astfel de eveniemnte.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Eugen Neagoe, suferă de tehicardie ventriculară, o artimie cardiacă frecvent întâlnită la sportivi. Această aritmia a cauzat şi stopul cardio-respirator suferit luna trecută

 

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare