Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al lui Dinamo i-a scos vinovaţi pe conducători pentru retrogradare: "Să schimbi 53 de jucători şi patru antrenori nu da dovadă de profesionalism" | EXCLUSIV

Fostul antrenor al lui Dinamo i-a scos vinovaţi pe conducători pentru retrogradare: "Să schimbi 53 de jucători şi patru antrenori nu da dovadă de profesionalism" | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, Adrian Mihalcea, a vorbit despre retrogradarea echipei în Liga 2.

Adrian Mihalcea, despre situaţia în care a ajuns Dinamo Bucureşti

Mihalcea a plecat dezamăgit de la Dinamo Bucureşti, în 2020, într-o perioadă în care Dinamo a fost ameninţată cu retrogradarea. Fostul antrenor a remarcat susţinerea fanilor la meciul cu U Cluj, care le-a luat "câinilor" locul de Liga 1. 

"Păcat, că toată lumea avea speranţe, de asta cred că s-a umplut şi stadionul. În ultimii ani, pe stadionul ăsta n-a mai fost atât de multă lume. Problemele astea persistă la Dinamo de câţiva ani. Anul acesta a fost doar apogeul. 

Mi-ar fi plăcut să reuşească să treacă de acest baraj şi să rămână în Liga 1 şi să reuşească să se reorganizeze de la Liga 1. 

Jucători schimbaţi, antrenori schimbaţi cu duiumul, şi cu insolvenţa, problemele sunt aceleaşi...", a declarat Adrian Mihalcea pentru Orange Sport. 

Actualul tehnician al Unirii Slobozia a evidenţiat problemele pe care le-a sesizat la Dinamo Bucureşti şi nu a uitat să taxeze greşelile conducătorilor. 

"Salariile erau destul de mari pentru ce au livrat aceşti jucători, da, dar vina nu e a lor, e a conducătorilor. A fost o apatie la unii jucători, o apatie de neimaginat. Şi în meciul tur, şi în retur. 

În scurtă mea perioadă, situaţia a părut critică din cauza pandemiei, sportiv nu am stat rău, aveam patru, cinci meciuri mai puţin şi ştiam cumva că se va opri campionatul. 

Să schimbi 53 de jucători şi patru antrenori nu da dovadă de profesionalism. Se poate ajunge şi la faliment. În Liga 2 nu mai sunt nici banii din drepturi TV, trebuie să gaseşti un investitor. Şi cine s-ar arunca în momentul de faţă să pună pe masă o sumă de bani să redreseze pe Dinamo? Să pornească din liga a patra şi în câţiva ani să redevină o forţă", a mai spus Adrian Mihalcea. 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadiamoretrogradare 

viewscnt
Articole similare