You are here:

Fostul antrenor al lui Ştefan Târnovanu îi bate obrazul portarului de la FCSB: ”Nu-i frumos! Să îşi aducă aminte ce i-am spus”

Fostul antrenor al lui Ştefan Târnovanu îi bate obrazul portarului de la FCSB: ”Nu-i frumos! Să îşi aducă aminte ce i-am spus”

Superliga

Comentarii

Benone Dohot (61 de ani), fostul antrenor cu portarii al lui Ştefan Târnovanu la Poli Iaşi, a declarat că nu mai ţine legătura cu portarul FCSB-ului.

Benone Dohot a fost antrenorul cu portarii al Politehnicii Iaşi în perioada 2011-2021, interval în care a lucrat şi cu Ştefan Târnovanu, titularul incontestabile dintre buturile FCSB-ului.

La trei ani distanţă de la momentul în care FCSB l-a transferat pe Târnovanu de la Politehnica Iaşi, Benone Dohot s-a declarat dezamăgit că fostul său elev nu l-a mai contactat, deşi, după spusele sale, au avut o relaţie excelentă la gruparea din Copou.

Ştefan Târnovanu l-a ”uitat” pe Benone Dohoy: ”L-am luat de mână la 12 ani. Nu-i frumos”

"Despre Ştefan n-aş mai vrea să discut, n-am ce discuta, pentru că sunt supărat pe el. Sunt aproape doi ani de zile de când nu a mai dat un telefon. 

Toată lumea ştie că datorită mie a ajuns în fotbal. Înainte mai vorbeam cu el, ne mai sfătuiam, acum are o perioadă bună de când nu a mai dat un semn.

El ştie cel mai bine câte am făcut pentru el, dar să treacă un an şi ceva să nu dai un telefon. Din când în când, la o sărbătoare. Un «Domn profesor, la mulţi ani!», vorba aia.

L-am luat de mână la 12 ani şi l-am dus până când a plecat de la Iaşi. Nu-i frumos, părerea mea. Eu îi urez succes, să dea Dumnezeu să-i meargă bine! Să îşi aducă aminte ce i-am spus, că o să ajungă mare", a spus Benone Dohot, pentru GSP.

  • 350.000 de euro a plătit FCSB în 2020 în schimbul transferului lui Ştefan Târnovanu.

Afla mai multe despre: târnovanufcsbpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare