Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor de la Craiova, mesaj direct către Octavian Popescu! ”Trebuie să facă asta!” Fotbalistul român pe care ar trebui să îl aibă ca exemplu

Fostul antrenor de la Craiova, mesaj direct către Octavian Popescu! ”Trebuie să facă asta!” Fotbalistul român pe care ar trebui să îl aibă ca exemplu

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a avut un sezon bun la FCSB, iar Gigi Becali visează să încaseze zeci de milioane în schimbul jucătorului român.

Chiar dacă s-a impus la FCSB, fostul antrenor din Bănie, Eugen Trică, consideră că fotbalistul mai are de lucrat la anumite capitole. Antrenorul consideră că Popescu are toate calităţile necesare pentru a ajunge un mare fotbalist, dar trebuie să mai pună masă musculară. 

Eugen Trică susţine că are nevoie de acest lucru pentru a putea face faţă în campionatele puternice din Europa. 

”Trebuie să facă asta!” 

”Octavian Popescu are şi el calităţi fantastice. Trebuie să pună neapărat pe el masă masculară! E tot ce are nevoie. Hai să îţi dau un exemplu. Ştii foarte bine povestea lui Ciprian Deac. Când a venit la Schalke 04, Felix Magath l-a pus să facă trei luni de zile pregătire fizică separat! A început să îl bage treptat, pentru că în campionatele puternice ritmul este infernal.

A tras cât a putut de el, dar nu a reuşit să joace foarte mult! Însă venind cu mentalitatea din Germania, Ciprian Deac e cel mai bun fotbalist din ultimii şase ani de zile în campionatul României”, a declarat Eugen Trică, pentru Fanatik.

În acest sezon, Popescu a marcat 9 goluri şi a oferit 4 decisive. Mai mult decât atât, fotbalistul FCSB-ului a debutat şi la naţionala României. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-trică 

viewscnt
Articole similare