Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al echipei naţionale ne dă speranţe: ”Se poate să luăm un punct şi Germaniei!”

Fostul atacant al echipei naţionale ne dă speranţe: ”Se poate să luăm un punct şi Germaniei!”

Echipa națională

Comentarii

Jean Vlădoiu a vorbit la finalul partidei amicale disputate vineri între Viitorul şi FC Argeş despre meciul României cu Germania.

Naţionala României a debutat cu victorie în preliminarii, după ce a câştigat (3-2) în faţa Macedoniei de Nord. Ianis Hagi a marcat golul victoriei, după ce oaspeţii reuşiseră să egaleze la doi, de la 2-0 pentru România: ”Era foarte important să începem cu cele trei puncte contra Macedoniei. Mi-a fost puţin teamă la 2-2 că nu vom mai reuşi şi ar fi fost păcat, pentru că am controlat în totalitate jocul. Chiar nu mai speram, dar mă bucur şi îi felicit” a explicat Jean Vlădoiu, fostul atacant al echipei naţionale.

Pentru tricolori urmează un meci infernal contra Germania. Vlădoiu, care a jucat multă vreme în fotbalul german, a explicat: ”Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar altfel abordezi după meciul cu Macedonia, când ai trei puncte. Se poate întâmpla să luăm un punct şi cu Germania.”

Vlădoiu (52 de ani) a jucat de 28 de ori pentru echipa reprezentativă şi a marcat două goluri. Între 1996 şi 1998 el a jucat în Germania pentru FC Koln. În 1999 a ajuns la Kickers Offenbach, formaţia care evolua în liga a doua germană. 

Afla mai multe despre: jean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare