Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al FCSB-ului şi Universităţii Cluj şi-a ales favorita înaintea meciului direct dintre cele două echipe. ”Sper să nu piardă” | EXCLUSIV

Fostul atacant al FCSB-ului şi Universităţii Cluj şi-a ales favorita înaintea meciului direct dintre cele două echipe. ”Sper să nu piardă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Valentin Lemnaru a prefaţat duelul dintre FCSB şi Universitatea Cluj, confruntare în care se întâlnesc două dintre fostele sale echipe.

Atacantul crescut la Sportul Studenţesc a evoluat în patru perioade diferite pentru Universitatea Cluj (2009-2010, 2013-2014, 2014-2015, 2017-2018) şi este unul dintre cei mai emblematici jucători ai ”Şepcilor roşii” din istoria recentă a clubului. Nu mulţi sunt cei care îşi aduc aminte de stagiunea în care Lemnaru a îmbrăcat tricoul FCSB-ului.

În iulie 2014, după un sezon excelent făcut de Lemnaru la ”U”, FCSB l-a transferat în schimbul sumei de 200.000 de euro. Valentin a îmbrăcat într-un singur meci tricoul roş-albastru, iar două luni mai târziu a revenit la Universitatea.

Valentin Lemnaru îşi doreşte ca ”U” să producă surpriza. ”Am rămas suporterul lor”

”U” pare a fi echipa bună din finalul sezonului trecut, iar asta este bine. FCSB pare favorită pe hârtie, însă surprize pot apărea întotdeauna. (n.r. A fost decizia bună de a-l readuce pe Ioan Ovidiu Sabău?) Ţinând cont de schimbarea jocului şi de ce se întâmplă acum la U, eu zic că da. 

(n.r. Este FCSB favorită la titlu?) Prin prisma jocului, da, este favorită. Am rămas suporterul Universităţii Cluj. Sper să nu piardă luni. Realist, cred că ”U” poate obţine un rezultat bun”, a spus Valentin Lemnaru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Valentin Lemnaru a marcat 25 de goluri în 89 de meciuri pentru ”studenţi”. Meciul dintre FCSB şi Universitatea Cluj va avea loc luni, pe 2 octombrie, şi va fi transmis, în direct, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligă”u” cluj 

viewscnt
Articole similare