Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al naţionalei regretă iminenta plecare a lui Mirel Rădoi: ”Decizia e şocantă. Este păcat”

Fostul atacant al naţionalei regretă iminenta plecare a lui Mirel Rădoi: ”Decizia e şocantă. Este păcat”

Echipa națională

Comentarii

Claudiu Niculescu a comentat plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională

Mirel Rădoi şi-a anunţat în mod surprinzător plecarea de la echipa naţională. Un subiect despre care a vorbit şi Claudiu Niculescu (45 de ani):

”E o decizie...la prima vedere...şocantă. Da! El ştie cel mai bine de ce a luat acea decizie. Nu a primit susţinere de unde trebuia. Este păcat că a adus, în ciuda unui început mai greu al campaniei de califiacre, iată că echipa naţională, uşor, uşor, şi-a revenit, a intrat pe un traseu foarte bun.

Depindem doar de noi şi ăsta e un lucru foarte important ceea ce au realizat Mirel împreună cu jucătorii. Eu mi-aş fi dorit să îl văd şi la baraj. Nu ne putem încurca de Islanda şi Liechtestein, cred că vom reuşit să câştigăm cele şase puncte şi să ne ducem la baraj unde va fi extrem de greu. ” a mărturisit fostul atacant al echipei naţionale, Claudiu Niculescu.

  • 8 selecţii are Niculescu pentru echipa naţională, pentru care nu a marcat niciun gol

Despre derby-ul dintre Rapid şi Dinamo, Claudiu Niculescu a mărturisit: ”Îţi dai seama că nu pot să ţin cu Rapid, e clar. Mă bucur pentru Dragoş pentru că el şi-a demonstrat valoarea cu vârf şi îndesat. Cel puţin în competiţia internă poate face faţă cu brio. La meciul direct e clar că voi ţine cu Dinamo, nu pot să ţin cu Rapid. ”

Afla mai multe despre: mirel rădoiclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare