You are here:

Fostul căpitan al echipei Celta Vigo, Hugo Mallo, condamnat pentru abuz sexual asupra unei mascote feminine

Fostul căpitan al echipei Celta Vigo, Hugo Mallo, condamnat pentru abuz sexual asupra unei mascote feminine
Comentarii

Hugo Mallo, jucător la Aris Salonic şi fost căpitan la Celta Vigo, a fost găsit vinovat de abuzarea sexuală a unei femei care purta un costum de mascotă la un meci din campionatul Spaniei.

Potrivit cotidianului spaniol AS , incidentul a avut loc în 2019, înaintea meciului dintre Espanyol Barcelona şi Celta Vigo. Înainte de a saluta fanii, Mallo a atins sânii femeii deghizate fără consimţământul acesteia, punându-şi mâinile sub costumul ei.

În deliberarea sa, judecătorul a constatat că Hugo Mallo, „cu intenţia de a-şi satisface dispoziţia libidinoasă şi de a-i încălca integritatea sexuală, şi-a pus mâinile sub costumul ei şi i-a atins sânii. Ana a fost nevoită să facă un pas înapoi şi să-l îndepărteze pe inculpat cu mâna dreaptă”.

Internaţionalul spaniol (trei selecţii) a negat faptele, neînţelegând motivele pentru care a fost citat să se prezinte în faţa instanţei, ceea ce judecătorul i-a reproşat.

Ca pedeapsă, Hugo Mallo trebuie să plătească o amendă de 1.000 de euro, plus dobânzi victimei şi o amendă de 10 euro pe zi timp de 20 de luni (adică 6.000 de euro), plus cheltuielile de judecată ale reclamantului şi ale tribunalului.

Afla mai multe despre: hugo mallo 

viewscnt
Articole similare