You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo nu este impresionat de Florinel Coman: ”A fost singurul lui sezon bun” Cine va suplini plecarea lui ”Mbappe” în Qatar

Fostul căpitan al lui Dinamo nu este impresionat de Florinel Coman: ”A fost singurul lui sezon bun” Cine va suplini plecarea lui ”Mbappe” în Qatar

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a plecat de la FCSB după şapte sezoane în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru. Fosta ”perlă” a lui Gigi Becali a fost fără îndoială cel mai bun jucător al campioanei în sezonul trecut şi a împărţit titlul de golgheter al Superligii cu Albion Rrahmani, atacantul kosovar de la Rapid.

Qatarezii de la Al-Gharafa au plătit clauza de 5.250.000 de euro pentru a-l transfera pe Florinel Coman, iar atacantul format la Academia Hagi a fost deja prezentat la noua sa echipă, acolo unde va fi coleg cu Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor în sezonul trecut.

Florinel Coman nu l-a impresionat! Fostul căpitan al lui Dinamo a reacţionat după transferul lui ”Mbappe” în Qatar

Cristi Pulhac, unul dintre cei mai importanţi fundaşi din istoria recentă a lui Dinamo, a prefaţat lupta la titlu din acest sezon şi a vorbit despre transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa.

Pulhac este de părere că Florinel Coman nu a fost constant în ultimele sezoane, motiv pentru care nu a reuşit să atragă atenţia unor cluburi puternic din Europa. 

Cu toate acestea, fostul campion din Ştefan cel Mare consideră că plecarea lui Coman în Orient este benefică, atât pentru jucător, cât şi pentru FCSB.

Cristi Pulhac a vorbit despre transferul lui Florinel Coman la Al-Gharafa

”FCSB tot timpul îşi propune câştigarea campionatului şi tot timpul la mustaţă. Depinde şi ce transferuri vor mai face.

(n.r. despre lupta la titlu) Vor fi aceleaşi echipe. Rar va fi o surpriză, pentru că nu văd ca o echipă să fi făcut transferuri atât de bune încât să se bată la campionat. Deşi Florinel a făcut un sezon bun, cred că e singurul lui sezon. Câţi ani are la FCSB? 

A fost singurul lui sezon bun. Nu a fost un jucător care a ţinut echipa în spate cum a fost anul ăsta. Bine că a plecat. Din punctul meu de vedere a ales bine. Şi conducerea a ales bine, pentru că i-a dat drumul. Nu ştiu dacă mai făcea un sez aşa bun pentru că el nu a fost un jucător constant.

Cred că venirea lui Ştefănescu va suplini plecarea lui Coman”, a spus Cristi Pulhac pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comansuperligadinamo 

viewscnt
Articole similare