You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo nu i-a menajat pe ”câinii” lui Kopic după înfrângerea cu FCSB: ”Meciul ăsta şterge cu buretele tot. Nu am văzut nimic”

Fostul căpitan al lui Dinamo nu i-a menajat pe ”câinii” lui Kopic după înfrângerea cu FCSB: ”Meciul ăsta şterge cu buretele tot. Nu am văzut nimic”

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a a Superligii, scor 0-2, la capătul unui meci slab făcut de trupa din Ştefan cel Mare.

Dinamo a fost de nerecunoscut în meciul cu FCSB, iar ”câinii” au avut un singur şut pe poartă, tras de Hakim Abdallah în prelungirile partidei, execuţie pe care Ştefan Târnovanu a reţinut-o fără nicio emoţie.

Cristi Pulhac, fostul căpitan al lui Dinamo,  a rămas surprins neplăcut de jocul slab prestat de Dinamo şi a semnalat faptul că Dennis Politic a avut o evoluţie ştearsă, chiar în meciul de la care suporterii aveau mari aşteptări.

Primele concluzii după Dinamo - FCSB 0-2. ”Câinii”, de nerecunoscut pe gazon

”Meciul ăsta pare că a şters cu buretele tot ce au făcut până acum. Nu am văzut nimic. FCSB nu a avut foarte multe ocazii. A fost un meci sărac în coazii. Politic nici nu ştiu dacă a atins mingea de câteva ori. Singurul pe care pot să îl remarc este Gnahore”, a spus Cristi Pulhac la Prima Sport.

”Dinamo nu este slabă, dar în seara asta a fost. Mult sub ce credeam noi. Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă. În minutul 86, era 2-0 pentru FCSB la şuturi pe poartă.

FCSB a gestionat bine rezultatul”, a adăugat Basarab Panduru.

Golurile FCSB-ului au fost marcate de Daniel Bîrligea (26') şi Alexandru Musi (90+3'). În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul cinci, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo a căzut pe şapte, cu 18 puncte, în afara poziţiilor de play-off.

Afla mai multe despre: superligafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare