Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul dinamovist Ionuţ Şerban are nevoie de ajutor! Apel umanitar pentru mijlocaş: „A ajuns la spital în urma unei stări de rău”

Fostul dinamovist Ionuţ Şerban are nevoie de ajutor! Apel umanitar pentru mijlocaş: „A ajuns la spital în urma unei stări de rău”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul dinamovist Ionuţ Şerban a acuzat o stare de rău şi a ajuns de urgenţă la spital.

Apel umanitar pentru Ionuţ Şerban, fostul jucător de la Dinamo

Ionuţ Şerban trece prin momente foarte dificile. Fostul jucător de la Dinamo s-a simţit foarte rău şi a ajuns la spitalul din Ploieşti joi noaptea. Situaţia a fost una gravă şi a fost imediat transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la Bucureşti.

Şerban are nevoie urgentă de sânge, iar „lupii galbeni” au emis un comunicat prin care îi îndeamnă pe oameni să-l ajute pe jucătorul originar din Ploieşti.

„Apel umanitar,

Fostul jucător de prim-eşalon, ploieşteanul Ionuţ Şerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuţ, tatăl unei fetiţe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la Bucureşti, pentru investigaţii amănunţite.

Ionuţ are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ.

Cei care au grupa sanguină respectivă şi pot şi vor să ajute sunt rugaţi să se prezinte de urgenţă, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, şi să anunţe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate.

De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută menţiunea: „Şerban Ionuţ Daniel – Fundeni – Secţia Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”, se arată în comunicatul de Petrolul.

Ionuţ Şerban a petrecut 8 ani la Dinamo, formaţie de care s-a despărţit în 2021, ulterior fiind legitimat la Cetatea Turnu Măgurele şi CS Blejoi, ambele din Liga a 3-a.

Afla mai multe despre: ionut serbandinamopetrolul 

viewscnt
Articole similare