Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul finanţator al lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a fost prins în Grecia! Cum arată acum omul de afaceri faţă de anii în care a fost pe val în Liga 1 | FOTO

Fostul finanţator al lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a fost prins în Grecia! Cum arată acum omul de afaceri faţă de anii în care a fost pe val în Liga 1 | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Fostul finanţator al clubului de fotbal FC Braşov, omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a fost codamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, a fost prins în Grecia.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, prins în Grecia

”Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, anunţă IGPR.

Neculaie a fost dat în urmărire în urmă cu o săptămână, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său.

Ioan Neculaie, finanţatorul cu care FC Braşov a intrat în faliment

În 2017, clubul de fotbal FC Braşov a intrat în faliment. Gruparea înregistra datorii de 10 milioane de euro, aproximativ 5 milioane de euro fiind impozite neplătite la fisc. Alţi 700.000 de euro reprezintau salarii neplătite la jucători. Clubul mai avea şi o datorie de 1,3 milioane de euro la patronul Ioan Neculaie, anchetat penal tocmai pentru că a luat bani din conturile clubului.

Clubul a intrat în insolvenţă în 2015, dar creditorii au cerut falimentul. Cererea lor a fost aprobată de Tribunalul Braşov.

Echipa de fotbal FC Braşov a fost înregistrată la Federaţia Română de Fotbal în 1937. A fost prima echipă din România care a căştigat o cupă internaţională. Au reuşit să câştige Cupa Balcanică, în 1961. Astăzi, cupa nu se regăseşte la club şi nu ştie nimeni unde este. Se bănuieşte că este la un depozit al federaţiei sau că ar fi la fostul antrenor Nicolae Proca, care a decedat.

Foto: Ioan Neculaie, la FC Braşov - FCSB, 1-0, în Liga 1 (8.03.2009)

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ioan neculaie prins in greciaioan neculaiefc brasov 

viewscnt
Articole similare