Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fotbalist de la Dinamo care putea face pasul în fotbalul mare: ”S-a mulţumit cu acest talent dat de la Dumnezeu. Putea fi un bun jucător internaţional!” EXCLUSIV

Fostul fotbalist de la Dinamo care putea face pasul în fotbalul mare: ”S-a mulţumit cu acest talent dat de la Dumnezeu. Putea fi un bun jucător internaţional!” EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Andrei Vochin a vorbit în studioul Orange Sport despre Cosmin Matei, fostul jucător de la Dinamo.

Matei a jucat la Dinamo sezonul trecut, echipă cu care a retrogradat în eşalonul secund. Acum, fotbalistul este pregătit pentru o nouă aventură, la Sepsi. Covăsnenii au câştigat primul trofeu din istoria clubului, Cupa României, după 2-1 în finala cu FC Voluntari, iar sâmbătă au cucerit Supercupa României în faţa CFR, partidă în care Cosmin Matei a marcat. 

Andrei Vochin, expertul Orange Sport, l-a analizat pe Cosmin Matei. El spune că fotbalistul s-a mulţumit doar cu talentul nativ şi nu a mai dorit să progreseze prin muncă. De asemenea, Vochin susţine că Matei ar fi putut ajunge un mare jucător internaţional. 

”S-a mulţumit cu acest talent dat de la Dumnezeu. Putea fi un bun jucător internaţional!”

”La Sepsi e un grup bun, iar acel jucător adus capătă ceva bun din acel grup. Rondon e un jucător cu o valoare mare, dar are 37 de ani. Dacă Rondon va face presiuni să joace titular, cred că va fi o problemă. Rondon, la 37 de ani, e bun într-un sfert de oră să intre şi să-ţi rezolve un meci.

Matei se vede un jucător de valoare. La Dinamo, nu era o problemă cu jucătorii, ci de cum se antrenau, iar la el e problemă de anduranţă. Marea lui problemă e constanţa, aceea a fost problema lui. Matei s-a mulţumit cu acest talent dat de la Dumnezeu şi a lăsat-o moale şi a rămas un jucător bun de Liga 1, deşi putea fi un bun jucător internaţional”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport. 

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Cosmin Matei, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamo-matei-liga 1 

viewscnt
Articole similare