Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul idol din Giuleşti a desfiinţat jocului Rapidului din partida cu Farul: ”Deplorabil! Primul 11 m-a bulversat” | EXCLUSIV

Fostul idol din Giuleşti a desfiinţat jocului Rapidului din partida cu Farul: ”Deplorabil! Primul 11 m-a bulversat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid şi-a diminuat considerabil şansele de a participa în cupele europene, după înfrângerea de la Ovidiu, 1-3 cu Farul. Giuleştenii sunt pe locul cinci în campionat, la cinci lungimi distanţă de Universitatea Craiova, care are şi un mci mai puţin disputat.

După meci, Ovidiu Herea şi Viorel Moldovan au tras concluziile. Ambii experţi nu au înţeles de ce Bogdan Lobonţ l-a titularizat pe Dragoş Grigore în centrul apărării, având în vedere încărcătura partidei şi faptul că acesta nu a început nicio partidă în acest campionat din primul minut, până la jocul din seara asta.

Deciziile lui Lobonţ, de neînţeles pentru foştii jucători ai Rapidului: ”O echipă deplorabilă!”

Privind primul 11 al Rapidului, cei doi au rămas suprinşi de de absenţa lui Cristi Săpunaru şi au susţinut într-un glas că Iulian Cristea nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor

”(n.r. despre echipa de start) Nu am avut încrede când am văzut-o. Dacă stăm să ne uităm la cuplul de fundaşi centrali, nu au jucat împreună în acest campionat. Este primul meci pentru Dragoş Grigore în acest campionat. După, îl scoţi pe Iacob care a avut evoluţii bune. Nu mai zic de Hasani, pentru că poate zice lumea că am ceva cu el.

Dacă Săpunaru nu are nicio problemă medicală, nu ştiu de ce e lăsat pe bancă”, a declarat Ovidiu Herea, după meci.

”Sunt momente în care trebuie să iei anumite decizii. Poate că trebuiau luate nişte decizii mult mai repede, care să fie în beneficiul echipei.  Ai pus un interimat astăzi care nu ştiu ce a vrut să facă, să experimenteze cu un prim 11 care m-a bulversat. A apelat la Grigore care nu a mai jucat de mult timp, Cristea care a avut probleme şi el.

Nu ai jucători creativi, de atac, tot încerci cu Hasani. Am văzut o echipă deplorabilă a Rapidului, fără să fie periculoasă”, a adăugat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: rapidsuperligafarul 

viewscnt
Articole similare