You are here:

Fostul internaţional american, Jermaine Jones, şi-a anunţat retragerea

Fostul internaţional american, Jermaine Jones, şi-a anunţat retragerea
Comentarii

Jermaine Jones (36 de ani) şi-a anunţat retragerea din fotbal, prin intermediul contului său de Instagram. Fostul internaţional american era liber de contract.

Născut din tată american şi mamă nemţoaică, Jones şi-a început cariera la Eintracht Frankfurt şi a reprezentat Germania atât la selecţionata sub 20, cât şi la cea sub 21 de ani. El chiar a jucat trei meciuri pentru prima reprezentativă a nemţilor, însă datorită faptului că avea dublă cetăţenie şi nu a jucat în niciun meci oficial, a putut fi convocat la naţionala Statelor Unite, pe care a reprezentat-o până anul trecut. 

69 de meciuri şi patru goluri are Jones la naţionala Statelor Unite, alături de care a jucat la Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia. La nivel de club, Jones a mai jucat la Bayer Leverkusen, Schalke 04, Blackburn Rovers, Beşiktaş, New England Revolution, Colorado Rapids, LA Galaxy şi Ventura County Fusion. În total, 425 a jucat Jones în toată cariera lui, marcând 44 de goluri, un număr impresionant pentru un mijlocaş defensiv. 

Afla mai multe despre: jermaine jones 

viewscnt
Articole similare