Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător al Craiovei din sezonul trecut, arestat la domiciliu! De ce este acuzat fotbalistul

Fostul jucător al Craiovei din sezonul trecut, arestat la domiciliu! De ce este acuzat fotbalistul
Comentarii

Antoine Conte a evoluat doar în două meciuri la Hapoel Tel Aviv înainte să fie acuzat de violenţă domestică şi plasat sub arest la domiciliu.

Fostul jucător al Craiovei din sezonul trecut, arestat la domiciliu

Presa israeliană a scris că Antoine Conte a fost reţinut de autorităţi în urma plângerilor vecinilor, care au reclamat că jucătorul şi-a agresat partenera. Conte a declarat că este adevărat că a avut anumite neînţelegeri cu iubita sa, dar nu a fost vorba de violenţă fizică.

Totuşi, fundaşul a fost arestat la domiciliu şi a primit un ordin de restricţie care îi interzice să se apropie la mai puţin de 100 de metri de fosta sa parteneră. Conte a făcut recurs şi a primit permisiunea de a-şi părăsi locuinţa pentru a merge la antrenamentele echipei.

Presa din Israel a mai menţionat fotbalistul de la Hapoel Tel Aviv a mai fost condamnat la un an de închisoare în Franţa, însă pedeapsa a presupus doar muncă în folosul comunităţii în final.

”Salutăm faptul că, în ciuda mediatizării mari din jurul clientului meu, instanţa a considerat de cuviinţă să echilibreze în mod corespunzător diversele interese şi a ajuns la o decizie adecvată, acceptând recursul pe care l-am depus”, a declarat avocatul lui Conte.

Afla mai multe despre: craiova-conte-hapoel tel aviv 

viewscnt
Articole similare