Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB a răbufnit şi îi bate obrazul lui Gigi Becali: ”Eram afectat când mă distrugea la TV. Nu-i voi spune copilului că am fost campion în România”

Fostul jucător de la FCSB a răbufnit şi îi bate obrazul lui Gigi Becali: ”Eram afectat când mă distrugea la TV. Nu-i voi spune copilului că am fost campion în România”

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la FCSB.

Atacantul italian a dat de înţeles că declaraţiile lui Gigi Becali i-au afectat forma sportivă din prima jumătate a sezonului. Mai mult decât atât, Compagno a dezvăluit că este dezamăgit de faptul că nu a primit o medalie de campion, deşi a fost om de bază în turul campionatului regular.

A fost golgheterul FCSB, dar cum îi bate obrazul lui Gigi Becali: ”Mă distrugea la TV”

La începutul acestui an, Andrea Compagno a fost transferat de Tianjin Jinmen Tiger în schimbul sumei de 120.000 de euro. Mutarea în prima ligă din China i-a prins bine italianului, care este pe locul doi în clasamentul celor mai buni marcatorilor, cu 10 reuşite.

“Nu sunt genul de persoană căreia nu-i pasă de ce e în jurul ei. Nu pot separa viaţa de fotbal. Sunt mereu conectat, eu când merg acasă sunt cu gândul tot la ce am de făcut ca profesionist. Nu mă duc în cluburi să petrec.

Mă gândesc la meseria mea 24/24! Dacă dau gol, sunt o persoană mai bună. Dacă nu-mi merge bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viaţa mea.

Dar cumva asta m-a şi împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la play-station şi la altele, poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League. 

Eu am reuşit pentru că mereu m-am gândit cum să devin mai bun. În viaţa de zi cu zi eram bine doar dacă îmi funcţionau lucrurile şi pe teren. Asta mă împingea de la spate, era o ambiţie

(n.r. De la FCSB aştepţi medalia de campion?) Cred că pe regulament trebuie să primesc medalie de campion. Pe hârtie sunt campion, da. Am jucat meciuri mai multe decât unii care încă sunt lot. Însă nu prea simt că sunt campion! Peste 10-20 de ani eu nu o să-i spun copilului meu că am fost campion în România”, a spus Andrea Compagno, pentru Golazo.ro.

Andrea Compagno a jucat un an şi jumătate la FCSB. În 55 de meciuri în tricoul roş-albastru, italianul a marcat 20 de goluri. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 3.000.000 de euro,

 

Afla mai multe despre: compagnofcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare