Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB pe care Gigi Becali îl regretă: ”De când nu mai e el, echipa nu mai are traiectorie!”

Fostul jucător de la FCSB pe care Gigi Becali îl regretă: ”De când nu mai e el, echipa nu mai are traiectorie!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că a început să simtă lipsa unui fotbalist care a plecat în această vară de la echipa lui.

Gigi Becali recunoaşte că se simte la FCSB lipsa lui Florin Tănase. Echipa lui Dică a avut un start foarte slab de sezon. FCSB a reuşit să ajungă în grupele Conference League, dar în Superligă nu poate lega victorii şi pierde puncte cu echipe mult mai slab cotate. În acest moment, FCSB este pe locul 14 în clasament, cu doar 8 puncte. 

Fotbalistul de 27 de ani s-a transferat de la FCSB, în luna august, la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, şi a avut un start foarte bun, cu contribuţii ofensive. Golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 s-a transferat de la FCSB la echipa Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

Florin Tănase s-a răzgândit în ultima clipă şi a schimbat destinaţia. Astfel, în loc să se transfere în China la Shanghai Port, a preferat să încaseze un salariu superior, de 1.8 milioane de euro, la Al Jazira, în Abu Dhabi, club din Emiratele Arabe Unite. 

Gigi Becali a recunoscut că echipa a început să sufere fără Florin Tănase. Patronul FCSB a precizat că fără el, echipa nu mai are traiectorie. 

”De când nu mai e el, echipa nu mai are traiectorie!”

”Eu, de exemplu, nu încep meciul fără Tănase. Ştii de unde mi-am dat seama? De când nu mai e el, FCSB parcă nu mai are o traiectorie, o noimă de joc. El dirija tot. Aşa cred. Eu aş începe cu Tănase”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-tănase 

viewscnt
Articole similare