Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul lider de la FCSB a ales Steaua Bucureşti! Mesaj pentru Gigi Becali: "Nu mă regăsesc în acel club". Acceptă să se alăture proiectului din Liga 3

Fostul lider de la FCSB a ales Steaua Bucureşti! Mesaj pentru Gigi Becali: "Nu mă regăsesc în acel club". Acceptă să se alăture proiectului din Liga 3

FCSB

Comentarii

Dorin Goian a petrecut 5 ani buni la FCSB. Jucătorul lui Becali între 2004 şi 2009, fostul internaţional român a câştigat două titluri cu ”roş-albaştrii” şi a făcut parte dintr-o defensivă redutabilă. Fostul fundaş a discutat recent despre disputa dintre FCSB şi CSA, proiectul armatei cu clubul său şi apartenenţa sa la una dintre formaţii.

Dorin Goian a ales Steaua Bucureşti

Dorin Goian a discutat recent despre câteva subiecte arzătoare din fotbalul nostru. Fostul internaţional român a începu prin a dezvălui că se informează despre progresul CSA-ului şi că le urează noroc foştilor săi colegi.

”Sunt la curent tot timpul cu rezultatele. Mai vorbesc şi cu Daniel Opriţa si cu George . Eu le ţin pumnii. Ar fi extraordinar să promoveze in liga a 2-a. Abia aştept să vin în Bucureşti pentru a vedea noul stadion. Am vazut câteva imagini, sunt wow, senzaţionale,. Eu cred mult în acest proiect pentru că cei care sunt implicaţi sunt numai jucători de fotbal , foşti mari jucători ai României, ai Stelei şi atunci când se pune suflet mult in ceea ce fac nu are cum sa nu iasă” a spus fostul fundaş ”roş-albastru”.

Goian a mai fost întrebat dacă s-ar alătura acestui proiect, acest părând deschis unei colaborări cu câţiva din foştii săi colegi. ”Sigur. De ce nu? In toată cariera mea, din punct de vedere profesional, ca rezultate, ca performanţe, pentru mine Steaua este un nume. În 5 ani de zile am cunoscut cele mai mari performanţe ca jucător şi nişte momente unice pe care este imposibil sa le uiţi” a împărtăşit fostul internaţional român.

În final, fostul fundaş român a admis că în FCSB el nu recunoaşte echipa pentru care a jucat. Mai mult, după ce diverşi foşti coechipieri ai săi au ales să ajute cu proiectul CSA-ului peste trupa lui Becali şi el simte mai degrabă o apartenenţă către clubul armatei.

”Eu ştiu că am jucat pentru Steaua Bucureşti. Atunci era Steaua Bucureşti, cu o singură echipă. Nu erau litigii. Intram în teren si trebuia sa câştigi pentru Steaua Bucureşti. Jucam cu emblema Stelei Bucureşti. După această nebunie cu aceste litigii , personal mă simt sau mă regăsesc mult mai mult in proiectul CSA Steaua, cea de liga a treia, pentru că văd foşti colegi, foşti jucători ai echipei care fac parte din staff-ul administrativ. Şi văd clar că mă regăsesc mult mai mult la CSA Steaua .

La FCSB nu mă regăsesc, pentru că nu se mai întamplă ce ar trebui să fie normal la acel club. Ca abordare, strategie. Nu se mai vrea performanţă . Se urmăreşte strict doar business-ul FCSB şi profitul. Clar nu am cum să mă regăsesc în acel club pentru că în vremurile noastre erau altele priorităţile. Trebuia să intri pe teren cu un singur gând: să câştigi. Trebuia sa câştigi campionat , cupe, jucai cu o presiune imensă la fiecare joc şi aveai un singur gand. Să fii cel mai bun. Sa câştigi campionate, Champions League şi trofee. Acum se urmăresc alte lucruri”, a mai spus Goian pentru Look Sport Live

 

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaualiga 1dorin goian 

viewscnt
Articole similare