Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul oficial de la Rapid a prefaţat derby-ul cu Dinamo: "Cele mai frumoase şi puternice galerii din România". Cum pot scăpa ”câinii” de retrogradare | EXCLUSIV

Fostul oficial de la Rapid a prefaţat derby-ul cu Dinamo: "Cele mai frumoase şi puternice galerii din România". Cum pot scăpa ”câinii” de retrogradare |  EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo se află pe loc retrogradabil, dar a reuşit să câştige cu 4-0 în etapa a 27-a din Liga 1.

Formaţia pregătită de Flavius Stoican a învins-o, vineri, fără drept de apel, pe Gaz Metan Mediaş, asta după ce şi-a asigurat şi serviciile mai multor jucători de la adversara sa, pe fondul situaţiei financiare extrem de grave de la clubul ardelean.

”Câinii” au obţinut doar a patra victorie stagională şi au acumulat 16 puncte, după 27 de etape scurse din Liga 1.

Constantin Zotta este de părere că o eventuală retrogradare a lui Dinamo ar fi o pierdere imensă pentru întregul fotbal românesc, care ar fi lipsit un brand imens din sportul autohton.

De asemenea, fostul mare arbitru consideră faptul că dacă Gaz Metan nu ar fi avut probleme mari de ordin financiar, Dinamo ar fi mers cu siguranţă în divizia secundă. Însă, în contextul actual, gruparea bucureşteană poate profita de situaţia în aer de la clubul medieşean.

Constantin Zotta a explicat cum poate Dinamo să evite retrogradarea

"Îmi doresc fără doar şi poate ca un club ca Dinamo să rămână în prima ligă. Este un club puternic, mare, un nume fabulos pentru fotbalul românesc, pentru sportul românesc.

Nu-mi doresc să rămână în Liga 1 aşa cum a rămas anul trecut sau acum doi ani. Pentru că... să fim serioşi, dacă Mediaşul continua acest parcurs, Dinamo retrograda. Era evident.

E o şansă suplimentară pe care cei de la Dinamo, din fruntea clubului, o primesc şi o pot fructifica. Dar dacă vor lucra aşa cum au lucrat în ultimii ani... ceea ce fac ei nu va reprezenta decât o dezamăgire pentru suporterii dinamovişti", a declarat Constantin Zota. pentru Telekom Sport.

În următoarea etapă, formaţia din Ştefan cel Mare o va întâlni pe Rapid, pe Arena Naţională, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30, iar fostul oficial al giuleştenilor a prefaţat derby-ul.

"Va rămâne un derby pentru că eu cred că cel puţin în acest moment, nu poate fi un meci în România unde să întâlneşti cele mai frumoase galerii. Iar cele două galerii sunt de departe cele mai frumoase şi cele mai puternice din România.

Dinamo e într-o revenire, a luat jucători noi. Este un meci important pentru ambele echipe fără doar şi poate. E adevărat că meciul nu se va ridica la valoarea şi intensitatea meciurilor de acum 10-15 ani, dar nu se ştie în viitor ce va fi", a adăugat fostul arbitru.

Afla mai multe despre: rapiddinamozottaretrogradare 

viewscnt
Articole similare