Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul patron de la Rapid are mare încredere în România la EURO: „Cred cu tărie că putem termina pe primul loc!”

Fostul patron de la Rapid are mare încredere în România la EURO: „Cred cu tărie că putem termina pe primul loc!”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Cristescu, fostul patron de la Rapid, a comentat calificarea României la EURO 2024.

Fostul patron de la Rapid, încrezător în România la EURO: „Cred cu tărie că putem termina pe primul loc!”

Omul de afaceri a declarat că vrea să meargă la Campionatul European din Germania pentru a-i susţine pe tricolori şi a lăudat performanţa lui Edi Iordănescu. Mai mult decât atât, Cristescu are încredere că România va câştiga grupa de la EURO.

„Cred că merg la Euro. 100% pot face o figură frumoasă şi mă bucur extrem, extrem de mult pentru Edi Iordănescu.

Dacă ne aducem aminte la începutul acestei campanii nimeni nu îi dădea nicio şansă. Mai mult decât atât, era contestat, denigrat şi nu se face aşa ceva.

Eu am avut 100% încredere pentru că îl ştiu, l-am cunoscut, plus că îl cunosc pe tatăl lui, pe domnul Iordănescu, care e o valoare ca antrenor şi om, un caracter deosebit.

O educaţie deosebită, pe care o are şi Edi. Vedeţi cât de frumos vorbeşte şi nu e atacat pe nimeni, n-a scos cuvinte în urâte, chiar în condiţiile în care el era atacat.

Mă bucur enorm de mult că a reuşit această campanie, în primul rând pentru România. S-a câştigat o campanie fără să pierdem niciun meci. Dumnezeu a fost alături de noi la tragerea la sorţi.

Avem o grupă foarte accesibilă şi cred cu tărie că putem termina pe primul loc. Belgia nu mai reprezintă valoarea şi forţa pe care au avut-o la început. Gândeşte-te că nu mai sunt echipe mici în fotbal. Câte surprize nu s-au întâmplat. Şi atunci să le aibă ei, nu noi”, a declarat Nicolae Cristescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: romaniaeuronicolae cristescu 

viewscnt
Articole similare