Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul portar al FCSB-ului trece prin clipe de coşmar! Cojocaru se zbate să plece din Ucraina: ”A fost o bombă foarte aproape de noi”

Fostul portar al FCSB-ului trece prin clipe de coşmar! Cojocaru se zbate să plece din Ucraina: ”A fost o bombă foarte aproape de noi”

Stranieri

Comentarii

Valentin Cojocaru, fotbalist la Dnipro, a povestit despre momentele de coşamr prin care trece în Ucraina.

Joi dimineaţa, inevitabilul s-a produs, iar Rusia a declanşat războiul cu Ucraina.

Vladimir Putin a dat ordinul de invadare al ţării noastre vecine, provocând începerea unui conflict militar în care puterile globului vor trebui să se implice.

Locuitorii Ucrainei au fost îndemnaţi să părăsească ţara, iar printre aceştia se numără şi Valentin Cojocaru, fostul portar al FCSB-ului şi Viitorului, în prezent la Dnipro.

Goalkeeper-ul a dezvăluit prin ce momente de coşmar a trecut joi, după începerea oficială a conflictului dintre Ucraina şi Rusia.

Deşi nu ar avea deocamdată voie să plece din Ucraina, Cojocaru a recunoscut că el şi coechipierii săi se gândesc doar la părăsirea ţării.

Ne-am dus la o oră jumătate de Dnipro, la un hotel al preşedintelui şi asteptăm aici să vedem ce se întâmplă.

Situaţia e destul de dificilă, nu se aştepta nimeni la aşa ceva şi ne-a luat pe toţi din pat.

Dormeam, la 5 jumătate ne-a luat pe toţi din pat, ne-am luat o borsetă şi am plecat.

Ne-am dus la bază de antrenament şi după vreo 20 de minute a fost o bombă foarte aproape de noi, adică s-a auzit foarte puternic.

Ne-am băgat undeva la subsol şi după aia am ieşit şi am luat-o spre hotel.

Ideea e că nu putem părăsi ţara momentan din câte am înţeles şi trebuie să aşteptăm... nu ştiu ce o să aşteptăm.

Am primit foarte multe mesaje, momentan sunt în regulă, suntem toţi în regulă pentru că suntem toţi străinii într-un loc şi sperăm că o să se îmbunătăţească lucrurile curând.

Ăsta este primul gând, fiecare să iasă din ţară. Că o fi Polonia, că o fi Moldova, să ieşim din ţară şi să fim în siguranţă”, a spus Valentin Cojocaru, pentru PRO TV.

Tatăl fotbalistului, Ispas Cojocaru, a vorbit şi el despre situaţia fiului şi a dezvăluit că vineri ar trebui să li se dea voie jucătorilor să plece din Ucraina.

Fostul portar de la FCSB a dat de înţeles că ar fi în siguranţă, iar eforturi sunt făcute ca acesta să revină în siguranţă în ţară.

Clubul i-a transportat într-un loc în care să fie în siguranţă. Mâine dimineaţă ar trebui să plece spre ţară cu o maşină pe care clubul le-o pune la dispoziţie.

E vorba şi despre el, şi despre alţi stranieri. Ar fi vrut iniţial să se pornească de azi, dar au stat foarte mult la coadă la combustibil, iar acum e prea târziu.

Nu au voie să circule noaptea din cauza stării de urgenţă, aşa că planul s-a amânat cu 24 de ore. Îi consiliază, i-au spus cam ce itinerariu ar fi indicat să urmeze spre ţară.

I-au sugerat întâi un anumit traseu, apoi au revenit, dar vom vedea cum se vor schimba lucrurile peste noapte. Dumnezeu ştie ce va fi până mâine!

Valentin ne-a transmis că se simte ok, nu e în pericol, ne-a rugat să stăm liniştiţi. Dar nu prea avem cum să stăm liniştiţi, vă daţi seama!

Mai ales mama lui e înspăimântată. Din ce am înţeles, vor încerca să o apuce spre Polonia şi de acolo să vină acasă”, a declarat Ispas Cojocaru, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: valentin cojocaru 

viewscnt
Articole similare