Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul secund al lui Mourinho, nemilos cu Rareş Ilie: ”Nu-mi plac plângăcioşii şi nu te potriveşti stilului meu de joc”

Fostul secund al lui Mourinho, nemilos cu Rareş Ilie: ”Nu-mi plac plângăcioşii şi nu te potriveşti stilului meu de joc”

Fotbal

Comentarii

Rareş Ilie (20 de ani) a explicat de ce nu a primit mai multe şanse la Maccabi Tel-Aviv, în Israel, sezonul trecut.

Rareş Ilie s-a transferat de la Rapid la Nice în vara lui 2022, iar după şase luni francezii au decis să-l trimită sub formă de împrumut în Israel, la Maccabi Tel-Aviv.

Rareş Ilie, despre Aitor Karanka: ”Nu i-a plăcut de mine”

Paradoxal, Maccabi Tel-Aviv a cerut transferul lui Rareş Ilie, însă nu i-a oferit românului prea multe şanse.

Antrenorul principal de atunci, spaniolul Aitor Karanka, l-a utilizat de cinci ori în partidele de campionat, de fiecare dată din postura de rezervă, adunând puţin peste 100 de minute de joc efectiv.

  • Rareş Ilie a reuşit o pasă de gol în victoria lui Maccabi, în deplasare, cu Hapoel Jerusalem, scor 2-0.

În momentul transferului de la Nice, Rareş Ilie primise promisiunea că va fi un om de bază la Maccabi, însă acest lucru nu avea să se întâmple niciodată, spre dezamăgirea fotbalistului român.

Prezent în cantonamentul naţionalei de tineret a României, Rareş Ilie a dezvăluit şi răspunsul lui Aitor Karanka, în momentul în care tricolorul a cerut explicaţii pentru faptul că nu este utilizat mai des.

Acum sunt fericit că joc la Lausanne. Mi-a revenit plăcerea de a evolua. Dacă la Maccabi Tel Aviv mi s-ar fi zis că voi fi rezervă, atunci aş fi rămas în Franţa şi nu aş mai fi mers în Israel.

Lui Aitor Karanka nu i-a plăcut de mine. Când am încercat să înţeleg de ce nu joc, mi-a zis că nu îi plac plângăcioşii şi că nu mă potrivesc stilului său de joc.

Atunci de ce m-au mai adus? Mi s-a promis că voi fi un jucător important, dar în realitate nu am avut oportunităţi”, a povestit Rareş Ilie pentru presa din Israel.

În acest moment, Rareş Ilie evoluează în prima ligă a Elveţiei, la Lausanne-Sport, acolo unde este om de bază şi unde a reuşit un gol şi un assist în acest start de sezon.

Cine este Aitor Karanka?

Aitor Karanka este un antrenor basc, ce le-a pregătit pe Spania U17, Middlesbrough, Nottingham Forest, Birmingham, Granada şi Maccabi Tel-Aviv.

De asemenea, Karanka i-a fost secund lui Jose Mourinho la Real Madrid, din 2010 până în 2013, când la echipă a sosit Carlo Ancelotti şi a venit cu propriul staff.

Ca jucător, Karanka a evoluat nouă ani la Athletic Bilbao şi cinci ani la ”Real Madrid-ul Galactic”.

  • Un singur meci a bifat Aitor Karanka în naţionala de seniori a Spaniei.

Afla mai multe despre: aitor karankarares ilie 

viewscnt
Articole similare