You are here:

Fostul selecţioner al Scoţiei avertizează: ”S-ar putea ca Ianis Hagi să fie supărat” Motive de îngrijorare pentru fanii lui Rangers

Fostul selecţioner al Scoţiei avertizează: ”S-ar putea ca Ianis Hagi să fie supărat” Motive de îngrijorare pentru fanii lui Rangers

Stranieri

Comentarii

Fost antrenor la Rangers, dar şi selecţioner al Scoţiei, Alex McLeish avertizează în privinţa lui Ianis Hagi.

McLeish (62 de ani) este un nume uriaş pentru fotbalul scoţian. Fost mare jucător la Aberdeen şi al naţionalei Scoţiei, fostul apărător a fost selecţioner în două rânduri şi a antrenat cluburi importante ca Rangers, Birmingham, Aston Villa, Nottingham Forest sau Genk.

”Randamentul său a crescut!” 

El s-a pronunţat cu privire la sezonul lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers: ”A jucat diverse roluri în cea mai mare parte a sezonului. La Genk au fost dubii în privinţa lui, deşi sunt convinşi că e un fotbalist bun. Este un jucător foarte tânăr, şi pentru vârsta lui aş spune că a contribuit destul mult în acest sezon, arătând semne de îmbunătăţire a jocului. Probabil că e supărat că nu a fost atât de des titular pe cât ar fi vrut. Desigur, Gerrard are un plan şi de regulă nu e foarte deschis să schimbe ceea ce merge bine. E un jucător încă foarte tânăr şi e pe placul fanilor de pe Ibrox” a subliniat fostul selecţioner al Scoţiei.

Peste 1500 de fani au votat într-un sondaj pe un site al fanilor lui Rangers, iar 78% dintre ei cred că Ianis Hagi va rămâne şi în stagiunea viitoare la campioana Scoţiei. Cotat la 6 milioane de euro, Hagi Jr a evoluat în 42 de meciuri în acest sezon. Românul a marcat şapte goluri şi a reuşit 12 pase decisive.

Afla mai multe despre: ianis hagialex mcleish 

viewscnt
Articole similare