Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul spion al lui Putin, dezvăluiri surprinzătoare despre liderul de la Kremlin: "Îi afectează reputaţia, nu va da înapoi"

Fostul spion al lui Putin, dezvăluiri surprinzătoare despre liderul de la Kremlin: "Îi afectează reputaţia, nu va da înapoi"galerie foto

Diverse

Comentarii

Aliia Roza are 37 de ani şi în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii, după ce a fugit din Rusia.

Aliia s-a stabilit în Statele Unite şi a vorbit despre situaţia războiului din Ucraina. Fosta spioană, care acum activează ca influencer pe reţelele de socializare americane, a povestit cum a fugit din Rusia după ce a fost aproape de moarte.

"Am fost antrenată în acelaşi program militar ca Putin şi am învăţat cum să rămânem calmi şi fără reacţie în situaţii foarte stresante. Domnul Putin câştigă întotdeauna, nu poate pierde acest război. Nu va da înapoi, pentru că îi va fi afectată reputaţia.

Va merge până la capăt. Obiectivul lui este să aibă control deplin în Ucraina. Strategia lui este clară, să nu lase NATO să plaseze vreo rachetă sau vreo armă în Ucraina şi va face orice să îşi atingă obiectivul. Nu s-a aşteptat ca ucrainenii să lupte şi să primească sprijin de la toată lumea" , a declarat Aliia Roza în presa americană.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU ALIIA ROZA

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rusia 

viewscnt
Articole similare