Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbal total în La Liga! Atletico pare de neoprit. Barca a făcut spectacol cu Alaves: Messi, execuţie de clasă! VIDEO

Fotbal total în La Liga! Atletico pare de neoprit. Barca a făcut spectacol cu Alaves: Messi, execuţie de clasă! VIDEO

La Liga

Comentarii

Barcelona a făcut spectacol în campionatul spaniol în duelul cu Alaves, iar Leo Messi a ieşit din nou în evidenţă. Atletico Madrid în schimb îşi continuă marşul triumfal spre titlu

Atletico Madrid este de neoprit în La Liga. Echipa lui Simeone a câştigat pe terenul Granadei şi a obţinut al cincilea succes consecutiv în deplasare. Llorente a marcat primul, dar gazdele au revenit pe tabelă după doar trei minute. Herrera l-a învins pe Oblak şi cu ajutorul devierii lui Felipe. Tot un şut deviat a stabilit şi rezultatul final. Correa a marcat cu noroc, iar Atletico s-a impus cu 2 la 1 şi a mai făcut un pas spre titlu.

Barcelona a făcut spectacol total în meciul cu Alaves, unul în care toate cele şase goluri s-au marcat cu piciorul stâng. Portughezul Trincao a deschis balul pe Camp Nou. În prelungirile primei părţi, Messi a ieşit şi el la rampă, cu o execuţie de clasă. Rioja a readus din diferenţă dupăă pauză, dar reuşita sa parcă i-a enervat pe catalani. În ultimul sfert de oră a fost iureş la poarta bascilor. Trincao a reuşit prima dublă din cariera de la Barcelona. Messi a replicat imediat cu un nou gol fabulos. Junior fFirpo a închis tabela şi a stabilit scorul final, 5-1 pentru Barca.

Sevilla a continuat şirul victoriilor cu un succes la limită în faţa ultimei clasate, Huesca. În lipsa lui Ocampos, accidentat şi a lui En Nesyri menajat, Munir a înscris unicul gol al confruntării. Un mare merit pentru cele trei puncte l-a avut Bono. Goalkeeperul andaluzilor a intervenit fabulos în două rânduri, la ocaziile semnate de Rafa Mir şi de Sergio Gomez şi a păstrat poarta intactă.

Candidate certe la retrogradarea din La Liga, Eibar şi Valldolid au remizat la unu, iar ambele echipe au ajuns la şase partide consecutive fără victorie. Roque Mesa a înscris din penalty primul său gol în tricoul lui Valldolid, iar Kike a stabilit scorul final, cu a şaptea reuşită stagională.

Vezi rezumatele zilei şi toate golurile marcate în La Liga, mai jos:

Afla mai multe despre: rezumate la ligaleo messiatletico madrid 

viewscnt
Articole similare