Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la CFR Cluj care au primit o veste rea după transferul verii în Gruia! Panduru: "Aşa mi se pare" | EXCLUSIV

Fotbaliştii de la CFR Cluj care au primit o veste rea după transferul verii în Gruia! Panduru: "Aşa mi se pare" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a analizat transferul verii la CFR Cluj.

Basarab Panduru, despre venirea lui Jefte la CFR Cluj

Cele 16 goluri, în 36 de meciuri, reuşite de Jefte în tricoul Farului Constanţa au convins-o pe CFR Cluj să-l cumpere pe spaniol din curtea lui Gică Hagi. Acum, Dan Petrescu are o concurenţă acerbă în centrul atacului, cu Gabriel Debeljuh, Marko Dugandzic, Sergiu Buş, Jefte Betancor şi Daniel Birligea în cursa pentru postul de titular. 

Totuşi, Basarab Panduru crede că ultimul transfer, Jefte, are un mare avantaj în faţa celorlalţi atacanţi, iar mutările făcute de clujeni, în vară, l-au făcut să spună că actuala campioană atacă grupele Champions League.

"Mi se pare cel mai tehnic dintre toţi atacanţii de la CFR. Când are mingea în careul de 16 metri dintr-un interior, lat, trimite mingea spre poartă. Nici pe Debeljuh, nici pe Dugandzic, nici pe Birligea, pe Birligea îl văd cel mai puţin. Pentru preliminariile Champions League probabil ui Birligea s-ar putea să-i găsească poziţia din stânga, că în dreapta o să fie Deac. 

Cred că vor să atace Champions League anul ăsta. CFR a avut mereu bani, au dat, au căutat. De şase luni a zis Cristi Balaj că au început căutările. Acolo ştii de la înceout că poţi da pe transferuri. 

În această vară, CFR Cluj i-a transferat pe: Vito Hammershoy - Mistrati, Karlo Muhar, Karlo Brucic, Christopher Braun , Denis Kolinger şi Jefte Betancor. 

Jefte, prima declaraţie ca fotbalist la CFR Cluj

„Sunt tare fericit că am lucrat alături de Hagi, iar acum cu Dan Petrescu, pentru că sunt două legende aici în România şi au fost foarte importanţi în fotbal.

Prima întâlnire cu Dan a fost foarte bună, mi-a spus că trebuie să muncesc şi să marchez goluri, asta e important să câştigăm. Mi-ar plăcea să fiu primul la numărul de goluri, ăsta e obiectivul meu.

În ultimii cinci ani a fost campioană, e un oraş tare frumos şi atunci ce echipă mai bună puteam alege ca să continui să cresc?”, a declarat ibericul.

Afla mai multe despre: basarab pandurujefte betancorcfr clujtransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare