Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la FCSB, îmbărbătaţi de MM Stoica după "dispariţia" lui Gigi Becali: "Înseamnă că stai mental prost şi cu asta basta"

Fotbaliştii de la FCSB, îmbărbătaţi de MM Stoica după "dispariţia" lui Gigi Becali: "Înseamnă că stai mental prost şi cu asta basta"

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a sunat adunarea, după ce echipa a fost lovită de Covid-19. El îşi doreşte ca situaţia să se îmbunătăţească până la partida cu Farul Constanţa. În aceeaşi măsură, vrea fotbalişti puternici la FCSB, din punct de vedere mental.

MM Stoica, mesaj pentru fotbaliştii de la FCSB: "Un fotbalist mare nu poate să aibă mentalul prost"

Edi Iordănescu a preluat din sarcinile lui Gigi Becali de când a făcut pasul la FCSB. Finanţatorul a schimbat strategia la echipă, după ani în care nu a mai performat, iar antrenorul a promis că-i va proteja pe jucătorii care erau criticaţi şi daţi afară după primele meciuri slabe. 

Rapid - CFR Cluj LIVE LIGA 1. Meciul zilei comentat pe canalul nostru de YouTube

Inclusiv Mihai Stoica a comentat schimbarea de strategie. Oficialul echipei din Berceni a fost întrebat dacă jucătorii sunt mai liniştiţi, după ce Gigi Becali "a dispărut" de la FCSB şi l-a lăsat pe Edi Iordănescu să ia toate deciziile.

Managerul general a avut un mesaj puternic pentru cei din lot, dar şi pentru fotbaliştii care ar putea ajunge la FCSB, în viitor: "Astea sunt alibiuri ale unor oameni foarte slabi, dacă spui că nu poţi juca fotbal că te critică cineva. Înseamna că n-ai ce să cauţi la Steaua (n.r. - FCSB). Înseamnă că stai mental prost şi cu asta basta! Iar un fotbalist mare nu poate să aibă mentalul prost", a spus MM, după victoria la scor de neprezentare cu CS Mioveni. 

FCSB, victorie controversată cu CS Mioveni

FCSB a învins, sâmbătă seară, la Buzău, cu scorul de 3-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii 1. Totuşi, oaspeţii au acuzat greşeli de arbitraj după golurile marcate de gazde. 

Mai mult, primarul din Mioveni e pregătit să ia o decizie radicală. Edilul a susţinut că vrea să retragă echipa din Liga 1, revoltat de arbitraj. 

 

 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbgigi becalifotbalisti fcsb 

viewscnt
Articole similare