You are here:

Fotbaliştii de la FCSB sunt în culmea fericirii. Vestea primită de la Gigi Becali, chiar înaintea derbyului cu Dinamo

Fotbaliştii de la FCSB sunt în culmea fericirii. Vestea primită de la Gigi Becali, chiar înaintea derbyului cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Pe langă fotbaliştii care încep să se vindece de COVID-19, FCSB primeşte şi alte veşti bune. Roş-albaştrii au revenit la contractele pe care le aveau înainte de pandemie.

FCSB are motive suplimentare să joace bine în derbyul cu Dinamo. Conform FANATIK.ro, Gigi Becali s-a hotărât să le plătească fotbaliştilor aceleaşi salarii pe care le plătea şi în urmă cu şase luni. Finanţatorul roş-albaştrilor decisese chiar înainte ca Liga 1 să se amâne, să micşoreze contractele jucătorilor. Becali voia să taie salariile la jumătate până pe 31 decembrie, dar căpitanul Florin Tănase l-a convins să se răzgândească.

Prin urmare, de la 1 octombrie, salariile de la FCSB vor reveni la normal. Cu excepţia lui Alexandru Stan, fotbaliştii care nu au fost de acord cu decizia lui Gigi Becali de a fi băgaţi în şomaj tehnic au plecat de la echipă. Este vorba despre Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Adi Popa, Marko Momcilovic şi Cristi Bălgrădean.

Top salarii la FCSB

  1. Florin Tănase - 17,5 mii de euro
  2. Adrian Petre - 16 mii de euro
  3. Dennis Man - 15,5 mii de euro
  4. Florinel Coman - 15,5 mii de euro
  5. Sergiu Buş - 12,5 mii de euro
Majoritatea fotbaliştilor importanţi de la FCSB nu câştigă sub 10 mii de euro. Ovidiu Popescu, Soiledis şi Creţu primesc lunar 12 mii de euro, în timp ce Andrei Vlad, Miron, Panţîru sau Olaru câştigă cu două mii de euro mai puţin,
 
10 mii de euro câştigă şi preparatorul fizic Thomas Neubert, cu cinci mii de euro mai mult decât antrenorul principal de la FCSB, Toni Petrea.
 
  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, ora 21:00 şi va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: fcsbdinamobecali 

viewscnt
Articole similare