Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui CFR Cluj cred că meritau victoria în faţa lui Astra Giurgiu. Deac şi Carnat spun că trebuiau să câştige meciul "Echipa a avut un joc excepţional"

Fotbaliştii lui CFR Cluj cred că meritau victoria în faţa lui Astra Giurgiu. Deac şi Carnat spun că trebuiau să câştige meciul "Echipa a avut un joc excepţional"

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a făcut egal cu Astra Giurgiu, scor 1-1. Fotbaliştii echipei din Gruia spun că meritau victoria în faţa giurgiuvenilor.

Fotbaliştii lui CFR Cluj cred că meritau victoria în faţa lui Astra Giurgiu

La finalul partidei împotriva celor de la Astra Giurgiu, fotbaliştii lui CFR Cluj au spus că meritau victoria în faţa giurgiuvenilor. Meciul dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 1-1 şi au marcat Budescu în '21 şi Deac în '80.

După meci, Deac şi Carnat au ieşit la declaraţii, unde au susţinut că CFR a fost echipa mai bună şi ar fi meritat să mai dea un gol, mai ales că au avut un joc excelent.

"Sunt meciurile acelea în care mingea nu vrea să intre în poartă. 

"După golul lor cred că ne-am precipitat puţin, dar în a doua repriză am început să prespăm, ne-am creat foarte multe ocazii şi, după cum aţi văzut, nu a vrut să intre mingea în poartă.", a declarat Deac despre meci.

Ciprian Deac a mai fost întrebat şi despre contractul pe care l-a semnat până în 2024.

"Pe viaţă! Mă simt foarte bine, pentru că aici e casa mea, aici m-am format ca om şi ca fotbalist şi datorez foarte mult acestui club.

"Şi mă bucur foarte mult că o să îmi închei cariera aici. Este tot ce mi-am dorit de prima dată când am îmbrăcat acest tricou.

"Îl port de fiecare dată cu mândrie şi...poate nu o să mă opresc. Nu cred că e ultimul contract pe care l-am semnat cu CFR.", a spus Ciprian despre contractul cu CFR Cluj.

După Deac şi Nicolae Carnat a vorbit despre partida împotriva celor de la Astra Giurgiu.

"Echipa a avut un joc excepţional, după părerea mea, am creat o grămadă de ocazii şi finalizăm cel puţin două. Am avut ghinion şi cred că asta a fost . Nu ştiu ce ne-a împiedicat să marcăm al doilea gol, dar am fost foarte aproape.", a declarat Carnat.

CFR Cluj este pe locul 2 în campionat şi are 41 de puncte după 19 partide jucate în Liga 1. Echipa din Gruia se află la 1 punct de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr cluj deac carnat 

viewscnt
Articole similare