Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Dinamo au intrat în grevă! Nici nu vor să audă de amicalul de joi

Fotbaliştii lui Dinamo au intrat în grevă! Nici nu vor să audă de amicalul de joi

Superliga

Comentarii

Fotbaliştii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea şi au intrat în grevă!

Dinamo, proaspăt revenită din cantonament, are mari probleme. Echipa se confruntă cu dificulţăţi la nivel financiar şi admnistrativ.

Cum plata salariilor nu a fost respectată, jucătorii au intrat în grevă şi nici nu vor să audă de amicalul de joi cu Slobozia, anunţă, azi, Pro Sport.

Ba mai mult, mai mulţi din echipă vor să îşi depună memorii şi să plece liber de contract. 

Mesajul lansat azi de PHC

Dinamo încearcă să revină pe linie dreaptă înainte de noul start competiţional.

Suporterii lui Dinamo au făcut apel către Dragoş Grigore, fostul jucător al „câinilor”, care este liber de contract şi ar putea să pună osul pentru a salva echipa!

„EŞTI CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Atunci când eram în cea mai grea situaţie, la începutul lui 2020, fostul căpitan al lui Dinamo s-a înscris ca membru DDB Elite. Apoi l-a invitat şi pe Cosmin Moţi să vină alături de noi, tot ca Elită. A făcut asta într-un moment în care multă lume se îndoia de proiectul DDB, pentru că eram la început şi abia adunasem câteva sute de mii de euro. Erau vremuri când alţi dinamovişti preferau să spună: „Dacă merge proiectul, mă bag şi eu.”

Dragoş A CREZUT ÎN NOI şi nu s-a înşelat. Împreună am salvat Dinamo. Oamenii mari se văd în momentele cele mai grele. Atunci când alţii nu ştiu cum să fugă, adevăratele caractere vin să pună umărul, vin să ajute şi astfel, numele lor intră pentru totdeauna în istorie. 

„Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO!”

Vino acasă, Căpitane! Ştim că ai jucat la un nivel înalt până acum. Ştim că meriţi şi că poţi să mai joci într-un campionat cu bani mulţi şi cu pretenţii. Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO! Clubul pe care îl iubeşti are nevoie de tine! Vino acolo unde eşti respectat şi dorit de toată lumea! Vino să le arăţi tuturor că TU AI CREZUT, atunci când toată lumea se îndoia de noi” - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan.

  • 140 de meciuri a jucat Grigore în tricoul lui Dinamo. Internaţionalul român are în cont 10 goluri pentru „câini”

Afla mai multe despre: dinamophcamical slobozia 

viewscnt
Articole similare