Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FC Botoşani, exasperaţi de rezultatele modeste din ultimele etape: ”Am avut multe egaluri în ultimul timp... ce să lipsească? Golul!”

Fotbaliştii lui FC Botoşani, exasperaţi de rezultatele modeste din ultimele etape: ”Am avut multe egaluri în ultimul timp... ce să lipsească? Golul!”

FC Botoșani

Comentarii

Fotbaliştii lui FC Botoşani au vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului cu FC Argeş din a 15-a etapă a Ligii 1.

Vineri seara, de la ora 20:30, FC Argeş va primi vizita lui FC Botoşani, în a 15-a etapă a Ligii 1. Moldovenii merg la Piteşti ca favoriţi, în ciuda faptului că nu au mai câştigat de şase meciuri.

Cinci egaluri şi o înfrângere au însumat fotbaliştii lui Marius Croitoru în ultimele şase meciuri, una dintre remize fiind în Cupa României, chiar împotriva lui FC Argeş. Piteştenii s-au impus la penalty-uri în acel meci.

De cealaltă parte, înfrângerea echipei lui Andrei Prepeliţă cu FCSB a fost primul meci pierdut de argeşeni după o serie de nouă fără eşec. 2-1 s-au impus ”roş-albaştrii” la Buzău, după ce fuseseră conduşi cu 1-0.

Până la înfrângerea cu FCSB, FC Argeş era una dintre cele mai în formă echipe din campionat, în timp ce FC Botoşani trece prin cea mai modestă serie din acest sezon.

Fotbaliştii lui FC Botoşani, exasperaţi de rezultatele modeste din ultimele etape

Înaintea confruntării directe, fotbaliştii moldoveni au afirmat că vor victoria în faţa lui FC Argeş, atât pentru a revanşa eliminarea din cupă, cât şi pentru a încheia seria de rezultate slabe din ultimele meciuri.

Trebuie să mergem acolo să câştigăm, că am pierdut în Cupă şi vrem să ne luăm revanşa. Au şi ei rezultate bune, este o echipă bună, puternică, nu va fi un meci uşor, o să dăm totul”, a declarat Bogdan Racoviţan.


Nu am mai câştigat de ceva timp, din păcate, suntem obligaţi să câştigăm vineri la Piteşti. Am avut multe egaluri în ultimul timp... ce să lipsească? Golul!

Nu este un moment tocmai bun, dar este un moment prin care am mai trecut. În fiecare an am trecut prin momentul ăsta. Şi în fiecare an am ieşit din el”, a adăugat Eduard Pap.

În debutul sezonului, FC Botoşani a fost singura echipă care s-a putu menţine aproape de CFR şi a devenit şi formaţia care a încheiat seria de victorii şi meciuri fără înfrângere a campioanei.

De atunci, rezultatele au eşuat să mai apară, iar moldovenii sunt în real pericol de a cădea de pe locurile de play-off dacă nu îşi revin.

Afla mai multe despre: fc botoşaniargeş botoşanieduard papbogdan racoviţan 

viewscnt
Articole similare