Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FC Botoşani nu sunt impresionaţi de forma FCSB-ului! ”Nu ne sperie, şapte victorii la rând avea şi CFR înaintea meciului cu noi!”

Fotbaliştii lui FC Botoşani nu sunt impresionaţi de forma FCSB-ului! ”Nu ne sperie, şapte victorii la rând avea şi CFR înaintea meciului cu noi!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în etapa a XV-a, ultima a turului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Edjouma '43. După pauza generată de meciurile echipelor naţionale, FC Botoşani va juca contra FCSB-ului, care se află într-o formă bună. Echipa lui Edi Iordănescu are 7 victorii consecutive şi o poate face pe a opta, dacă se va impune luni contra celor de la FC Voluntari. 

Totuşi, Eduard Pap, fotbalistul lui FC Botoşani, nu este impresionat de forma echipei lui Gigi Becali. Jucătorul moldovenilor a precizat că şi CFR a avut 7 victorii la rând când a jucat cu Botoşani, iar atunci, moldovenii s-au impus. 

”Nu ne sperie, şapte victorii la rând avea şi CFR înaintea meciului cu noi!”

”Nu ne sperie, şapte victorii la rând avea şi CFR înaintea meciului cu noi şi am reuşit să le-o întrerupem. Sper ca Steaua (n.r. FCSB) să aibă şi a opta victorie cu FC Voluntari şi apoi să piardă cu noi”, a declarat Eduard Pap, după meciul cu FC Argeş.

După această victorie, FC Botoşani a urcat pe locul 4 în clasament, cu 27 de puncte, după 15 etape jucate. 

Afla mai multe despre: botoşani-fcsb-fc argeş-eduard pap 

viewscnt
Articole similare