Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FC Botoşani trag semnalele de alarmă după al şaselea meci consecutiv fără victorie: ”Nu mai suntem noi, nu înţeleg ce se întâmplă”

Fotbaliştii lui FC Botoşani trag semnalele de alarmă după al şaselea meci consecutiv fără victorie: ”Nu mai suntem noi, nu înţeleg ce se întâmplă”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a pierdut pe teren propriu în a 14-a etapă a Ligii 1, scor 0-2, în faţa Farului Constanţa.

FC Botoşani şi-a continuat parcursul slab din ultimele meciuri şi a pierdut duelul cu Farul Constanţa, pe teren propriu, scor 0-2, graţie golurilor lui Dussaut şi Petre.

Constănţenii au obţinut prima victorie în deplasare din actuala stagiune, din a opta încercare, în timp ce moldovenii au rămas fără victorie în ultimele şase meciuri, cinci dintre care au fost în Liga 1.

În urma fluierului final, fotbaliştii lui Marius Croitoru au tras semnalele de alarăm, Mihai Roman recunoscând că jucătorii nu se mai regăsesc în ultimele etape

După cinci egaluri consecutive înaintea înfrângerii cu Farul, Alexandru Ţigănaşu îşi pune şi el semne de întrebare despre forma echipei.

Fotbaliştii lui FC Botoşani trag semnalele de alarmă după al şaselea meci consecutiv fără victorie

De câteva meciuri parcă nu mai suntem noi, parcă nu mai suntem echipa aceea agresivă, care domină. Chiar nu ştiu ce se întâmplă.

Ok, înţelegi un meci două care poate din greşeală, dar deja sunt 4-5 meciuri în care nu mai avem atitudine, nu mai avem aceeaşi răutate pe teren”, a declarat Mihai Roman.

Este a doua înfrângere în acest campionat, dar am făcut foarte multe egaluri şi nu vine victoria”, a adăugat Alexandru Ţigănaşu.

După înfrângeera cu Farul, Botoşani se află în pericol de a pica de pe locurile de play-off, fiind la două puncte de Rapid, ocupanta locului şapte, cu un meci în plus jucat.

Afla mai multe despre: farul constanţafc botoşanibotoşani farulmihai romanalexandru ţigănaşu 

viewscnt
Articole similare