Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care i-a dezamăgit pe dinamovişti, analizat: "Nu ştie ce înseamnă Dinamo, nu a fost educat în spiritul ăsta"

Fotbalistul care i-a dezamăgit pe dinamovişti, analizat: "Nu ştie ce înseamnă Dinamo, nu a fost educat în spiritul ăsta"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Giani Kiriţă, a încercat să găsească o explicaţie pentru petrecerea la care a fost Ricardo Grigore, cu câteva zile înaintea meciului cu Academica Clinceni, scor 1-3.

"Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta"

Giani Kiriţă e de părere că lipsa dinamoviştilor care au făcut performanţă pentru club a dus la o nouă problemă în lot. Fostul căpitan de la Dinamo l-a dat exemplu pe Ricardo Grigore, pe care l-a analizat prin intermediul petrecerii în pandemie organizată cu ocazia zilei de naştere.

"Ricardo Grigore este un copil crescut de Dinamo, dar nu a avut repere să ştie ce înseamnă Dinamo. Intră, joacă, nu joacă, pentru el e totuna. Nu ştie ce înseamnă Dinamo, nu a fost educat în spiritul ăsta. Toţi foştii dinamovişti mari au fost daţi afară, nu a avut de la cine învăţa. Ricardo Grigore avea repere, dacă erau ei în vestiar. Dacă venea un Marius Niculae şi îi zicea <<Bă, vezi că aici e Dinamo, trebuie să respecţi tricoul acesta>>. Altfel înţelegea. Asta trebuie să fie la Dinamo", a declarat fostul fotbalist al lui Dinamo pentru Telekom Sport. 

În urma înfrângerii cu Academica Clinceni, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta ultimului loc, Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamodinamo bucurestigiani kirita 

viewscnt
Articole similare