adplus-dvertising
You are here:

Fotbalistul care i-a luat minţile lui Becali refuză FCSB şi semnează în afară: ”Pleacă la un contract de 40.000 de euro”

Fotbalistul care i-a luat minţile lui Becali refuză FCSB şi semnează în afară: ”Pleacă la un contract de 40.000 de euro”

FCSB

Comentarii

În urma victoriei cu Gaz metan Mediaş, Valeriu Iftime a dezvăluit că nu mai poate ţine de Hervin Ongenda.

Hervin Ongenda este unul dintre cei mai valoroşi jucători străini din campionatul românesc. Crescut de PSG, francezul a venit iniţial în România în 2018 şi a reuşit să însumeze peste 100 de apariţii pentru FC Botoşani.

Mijlocaşul este printre cei mai tehnici fotbalişti trecuţi prin Liga 1 în ultimii ani, iar calitatea sa s-a tot văzut de-a lungul timpului petrecut în România.

Gigi Becali a fost profund impresionat de fostul internaţional de tineret, pe care a încercat să îl ia la FCSB, însă fără succes.

Chiar jucătorul a fost cel ce a refuzat FCSB-ul, întrucât voia să plece din România şi să încaseze un salariu mai semnificativ.

Iar timpul său în Liga 1 pare să fie aproape de final, după ce Valeriu Iftime a dezvăluit că ”nu mai poate ţine” de francez.

Fie în iarnă sau în vară, Ongenda va pleca de la FC Botoşani şi va lăsa campionatul nostru mai sărac în calitate tehnică.

Fotbalistul care i-a luat minţile lui Becali refuză FCSB şi semnează în afară

Pe Ongenda nu pot să-l mai ţin. Asta este o tristeţe a mea, nu doar că e un câştig pentru echipă, este un câştig pentru un spectacol, un copil formidabil, dar dacă dă Dumnezeu şi pleacă la un contract de 40.000 de euro pe lună, ar fi mai fericit ca la mine cu 6.000.

Aşa că pe Hervin îl tin cu drag până în vară, dacă nu vrea să plece până în vară, dacă ar veni oferta acum ar fi ok şi pentru el, şi pentru club, că am obţine nişte bani şi noi, dar oricum va pleca în vară.

Hervin este o poezie în fotbalul românesc, el e mai mult artist decât fortbalist. Nu îmi place să mă judec pe la comisii, mai ales cu FCSB, cu care am avut nişte relaţii foarte, foarte fair, cel puţin financiare, şi au câştigat ambele cluburi.

Nu pleacă nimeni care are inimă de moldovean. Va daţi seama, Mihai Roman rămâne la club. Dacă mai vrea să joace, bine, dacă nu, rămâne în club.

Ăsta e adevărul fotbalului românesc, arbitrajul este în trend cu echipa naţională”, a declarat Valeriu Iftime.

Ajuns la 26 de ani, Ongenda este cotat în prezent la 900.000 de euro, iar înţelegerea sa cu Botoşani expiră la finalul acestui sezon.

viewscnt
Articole similare