Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Hagi în meciul cu FCSB: "A pierdut toate mingile, numai călcâie, numai pe la spate juca"

Fotbalistul care l-a scos din minţi pe Hagi în meciul cu FCSB: "A pierdut toate mingile, numai călcâie, numai pe la spate juca"

Farul Constanța

Comentarii

Farul a pierdut meciul de pe terenul FCSB-ului, scor 1-2, însă a rămas lider în Superligă. Cum echipa sa era condusă la pauză cu 1-0, Gheorghe Hagi a făcut trei schimbări.

Băluţă, Sali şi Casap au intrat în locul celor trei fotbalişti care l-au nemulţumit în prima repriză pe Gheorghe Hagi, Nedelucu, Munteanu şi Grameni.

"Când lucrurile nu merg, încerc să fac ce pot. Câteodată sunt inspirat, câteodată nu, dar am simţit că aveam nevoie de jucători. Louis Munteanu a pierdut toate mingile, toate mingile le-a pierdut! Numai călcâie, pe la spate, nu poţi... Una e să pierzi o minge, două, dar să joci numai prin devieri şi călcâie?

A trebuit să schimb, am făcut schimbarea, Sali a înscris. A încercat cât de cât, a făcut, dar putea să joace şi el mai combinativ. Nu am avut atacant în careu, toţi se duc la cornere, vor să combine acolo, în loc să atace careul. Asta e, cred că şi ei sunt conştienţi că nu am fost noi" , a declarat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă.

FCSB - Farul 2-1

FCSB a învins-o, luni seara, pe teren propriu, pe Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii. Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de constănţeni.

Cu această victorie, FCSB este pe locul 3, cu 37 de puncte, iar Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 39 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu – Sorescu (Pantea 88), Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Ov. Popescu 67) - Oct. Popescu (Cordea 66), Compagno (Omrani 67), Fl. Coman (Miculescu 81). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • Farul: Aioani - Kiki, K. Boli (M. Popescu 52), Larie, Borza (Marins 58) - Artean, Nedelcu (Băluţă 46), Grameni (Casap 46) - Alibec, L. Munteanu (Sali 46), Mazilu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare