You are here:

Fotbalistul care regretă transferul la CFR: ”Am făcut un pas greşit în carieră”

Fotbalistul care regretă transferul la CFR: ”Am făcut un pas greşit în carieră”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Florin Ştefan, după experienţa negativă din Gruia

Florin Ştefan a marcat şi după meci a vorbit despre partida de la Sf. Gheorghe, dar şi despre greşeală pe care a făcut-o în carieră când a semnat cu CFR Cluj.

Astfel, devine al doilea fotbalist din Superliga, după Cristi Manea, care-i acuză pe cei din Gruia.

”Oamenii din acest club îmi oferă încredere, în alte părţi nu am avut şansa să îmi demonstrez valoarea, cred eu. Cred că am făcut un pas greşit în cariera că am mers la CFR, dar aceasta a fost decizia şi mi-o asum”, a declarat Florin Ştefan, la finalul partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Dinamo Bucureşti.

Ce a spus Ştefan despre meciul cu Dinamo:

„Cred că e un rezultat echitabil. În prima repriză am dominat noi, în a doua ei, dar cred că în prima parte puteam primi penalty, la acea mână. În a doua parte voiam să mai dăm un gol, voiam să marcăm, doar că nu am reuşit să cred că nu am mai ţinut de minge ca în prima repriză.

Nu am avut probleme fizice, doar că nu am ţinut de minge şi a fost greu. Avem un start bun, sperăm să obţinem o victorie în următorul meci. Am simţit înaintea meciului vă voi marca şi aşa a fost”, a declarat fundaşul.

Afla mai multe despre: florin ştefancfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare