Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul chemat înapoi de urgenţă la FCSB: "Nu ia bani? Nu e plătit? Nu avem ce face"

Fotbalistul chemat înapoi de urgenţă la FCSB: "Nu ia bani? Nu e plătit? Nu avem ce face"

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme de lot înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, care va fi duminică, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00.

Meciul cu CFR Cluj, de săptămâna trecută, a fost fatal din toate punctele de vedere pentru FCSB. Vicecampioana României a pierdut, scor 0-1, iar acum este la şapte puncte în spatele liderului pregătit de Dan Petrescu.

Chiar înaintea partidei cu Gaz Metan, în urma derby-ului cu CFR Cluj, Bogdan Argeş Vintilă a primit noi veşti proaste. Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Aristidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă nu vor putea evolua împotriva medieşenilor. Astfel, Gigi Becali l-a chemat de urgenţă în lot pe Adi Popa, care se afla pe listă neagră a patronului de la FCSB.

"L-am chemat pe Popică, ce să facem? Nu ia bani? Nu e plătit? Stan nu poate, Bălgrădean...

Nici nu ştim cu cine să mai jucăm. Nu o să fie foarte bun primul 11. Nu mai avem rezerve, punem copii. Ce să facem? Punem copiii şi gata. Aveam încredere în echipă, dar nu ai ce schimbări să faci" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Adi Popa se află în cantonamentul echipei de la baza de pregătire din Berceni, alături de Bălgrădean şi de Alexandru Stan, care încă nu s-a recuperat după accidentare. În ultimele nouă zile, Adi Popa s-a pregătit separat de restul echipei, astfel că acum este pregătit pentru a revenit în lotul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliadi popa 

viewscnt
Articole similare