Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Craiovei a cărui cotă a explodat în ultimul an. E la cel mai bun sezon din carieră!

Fotbalistul Craiovei a cărui cotă a explodat în ultimul an. E la cel mai bun sezon din carieră!
Comentarii

Ştefan Vlădoiu este unul dintre fotbaliştii de la Universitatea Craiova cu o cotă în plină ascensiune. Fotbalistul a fost remarcat şi de expertul Telekom Sport, Andrei Vochin.

Craiova l-a crescut pe Ştefan Vlădoiu, apoi l-a împrumutat pentru a creşte. Oltenii l-au readus la prima echipă, iar fundaşul dreapta originar din Alunu, a reuşit să se impună. Universitatea pare una dintre echipele din Liga 1 care ştie să profite maxim de regula U21, un detaliu remarcat şi de Andrei Vochin.

Ştefan Vlădoiu, încă un nume de perspectivă pentru viitorul Craiovei

La 22 de ani, Ştefan Vlădoiu se poate considera împlinit. A ajuns la formaţia la care visa să evolueze, iar în decembrie cota sa de piaţă a atins cele mai înalte culmi de până acum. Fotbalistul care acum doi ani era cotat la 150 de mii de euro, este cotat în prezent la 800 de mii de euro. El a devenit al şaptelea cel mai bine cotat jucător din lotul oltenilor şi unul dintre cei mai bine cotaţi 60 de fotbalişti români în activitate.

Vlădoiu a fost remarcat de expertul Telekom Sport, Andrei Vochin, un fin cunoscător al fenomenului. Consilierul preşedintelului FRF, Răzvan Burleanu, a explicat în emisiunea Sport Report că îl consideră pe Vlădoiu un câştig pentru olteni şi unul dintre punctele de sprijin ale visului de a cuceri titlul la finalul actualei stagiuni.

”Pentru faza ofensivă, Vlădoiu mi se pare că e din ce în ce mai bun. A căpătat din ce în ce mai multă încredere şi aportul lui ofensiv e demn de remarcat. Sezonul trecut el era schimbarea pe postul de fundaş dreapta, Borţa. A beneficiat de regula U21 la fel ca şi Mihăilă. Este un semn de exclamare pronunţat că Universitatea se gândeşte la titlu, încă de la începutul anului. Şi că Universitatea este o echipă care ştie să profite de regula U21, bravo lor!" a explicat Andrei Vochin, pe finalul anului trecut, pentru Telekom Sport.

Vlădoiu a fost integralist în ultimele cinci etape ale anului trecut. El a fost rezervă într-un singur meci în timpul campionatului. Fundaşul dreapta al Craiovei are şi două selecţii în echipa U21 a României.

„Ştefan Vlădoiu va fi unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta din această ţară!” - Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Cine este Ştefan Vlădoiu

Ştefan Vlădoiu are 21 de ani şi s-a născut la Râmnicu Vâlcea. Puştiul a început fotbalul la Universitatea Craiova, fiind un produs 100% al academiei clubului.

A fost cedat la Sportul Snagov şi Dunărea Călăraşi până anul trecut, când a reuşit să se impună pe poziţia de fundaş dreapta după plecarea lui Ivan Martic din Bănie.

Vlădoiu a jucat 6 meciuri pentru Dunărea Călăraşi sub comanda lui Dan Alexa, în Liga 1. La Snagov el a fost folosit constant, bifând 50 de meciuri. Acum, la 21 de ani, este noul titular al postului de fundaş dreapta de la U Craiova şi pare să impresioneze prin evoluţiile sale. Are 24 de meciuri pentru formaţia sa de suflet, fără să marcheze vreodată.

  • 800 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Vlădoiu, cea mai mare din cariera sa
  • 5 pase de gol a reuşit fundaşul dreapta pentru U Craiova

Ce jucători tineri (U21) mai are U Craiova

- Ştefan Baiaram (18 ani) - cotă de piaţă: 400 mii euro
- George Cîmpanu (18 ani) - cotă de piaţă: 250 mii euro
- Vladimir Screciu (20 de ani) - cotă de piaţă: 600 mii euro
- Ionuţ Mitran (18 ani) - cotă de piaţă: 150 mii euro

Jucători U23
- Ştefan Vlădoiu: cotă de piaţă 800 mii euro
- Vasile Constantin: cotă de piaţă 100 mii euro
- Alex Cicâldău cotă de piaţă 5.5 milioane euro
- Ivan Mamut: cotă de piaţă 650 mii euro
- Laurenţiu Popescu: cotă de piaţă 150 mii euro
- Andrei Burlacu: cotă de piaţă 100 mii euro

Afla mai multe despre: ştefan vlădoiuu craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare