Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la Dinamo care ia în calcul revenirea la naţională, deşi n-a mai jucat de patru ani sub tricolor: "Selecţionerul decide"

Fotbalistul de la Dinamo care ia în calcul revenirea la naţională, deşi n-a mai jucat de patru ani sub tricolor: "Selecţionerul decide"
Comentarii

România are în faţă cele mai importante meciuri din actuala campanie de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Gabriel Torje a anunţat că selecţionerul se poate baza pe el la nevoie.

Gabi Torje încă se gândeşte la echipa naţională

Gabi Torje a devenit unul dintre liderii de la Dinamo Bucureşti, cu care vrea să se salveze de la retrogradare. La finalul înfrângerii cu CFR Cluj, scor 3-0, noul căpitan al echipei a sunat adunarea. 

"S-a terminat turul campionatului şi trebuie să facem puncte uşor, uşor şi să ieşim de acolo din josul clasmanentului. Cred că în momentul ăstă nimeni nu trebuie să vorbească în vestiar mai mult decât celălalt. Fiecare trebuie să fie conştient de ceea ce are de făcut, fiecare trebuie să demonstreze că merită să fie aici. 

Am incercat să mă ţin de cuvânt, am incercat ca echipă să facem lucruri mai bune şi să câştigăm puncte, însă nu pot să răspund eu pentru alte persoane şi nu pot să motivez eu în plus pe nimeni, pentru că ţine de caracterul fiecăruia să se motiveze în momente grele.

Nu trebuie să-i punem cruce lui Dinamo, pentru că se va ridica şi cu siguranţă nu vom retrograda. Nu arătăm că o echipă care să retrogradeze, deşi am pierdut multe meciuri consecutiv", a declarat Gabi Torje. 

El nu şi-a ascuns intenţia de a reveni în echipa naţională. Debutul i-a fost oferit de Răzvan Lucescu, în 2010, iar de atunci a strâns 57 de meciuri şi 12 goluri sub tricolor. Ultima dată, Torje a îmbrăcat tricoul României în noiembrie 2017, în înfrângerea din amicalul cu Ţările de Jos, scor 3-0. 

"Vă daţi seama că orice jucător îşi doreşte să fie la naţională cât e în activitate. Eu deocamdată trebuie să demonstrez aici, la echipa mea, că merit să joc, că sunt un jucător care face diferenţa în campionat, apoi selecţionerul decide", a mai spus dinamovistul. 

Torje a jucat în toate cele trei meciuri din grupa de la EURO 2016, ultimul turneu final la care tricolorii au fost prezenţi. 

Afla mai multe despre: gabriel torjedinamomirel radoi 

viewscnt
Articole similare