Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB pe care Basarab Panduru îl încurajează să dea Bacul: ”Trebuie să facă asta că nu e bine!” | EXCLUSIV

Fotbalistul de la FCSB pe care Basarab Panduru îl încurajează să dea Bacul: ”Trebuie să facă asta că nu e bine!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit la Orange Sport despre Octavian Popescu.

Octavian Popescu (19 ani) a impresionat în sezonul precedent la FCSB, însă în stagiunea 2022/2023, în care a fost numit şi unul dintre căpitanii echipei, prestaţiile sale au fost mult sub aşteptări.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, visa să obţină zeci de milioane de euro în schimbul transferului lui Octavian Popescu, dar în ultima perioadă s-a resemnat.

Octavian Popescu (19 ani) a reuşit primul gol din actualul sezon, în al 27-lea meci jucat. Totuşi, după această reuşită, jucătorul a părut total schimbat. Popescu a avut mai multe evoluţii bune pe final de an, când a reuşit goluri şi pase decisive. 

Basarab Panduru a decis să îi transmită un mesaj lui Octavian Popescu. Expertul Orange Sport susţine că jucătorul pe care Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro ar trebui să îşi susţină examenul de Bacalaureat. 

”Trebuie să facă asta că nu e bine!” 

”Ar trebui să vorbim asta cu Popescu. Eu cred că Octavian Popescu ar trebui să dea Bacul. Nu e ok. Trebuie să găseşti pe unul care îţi spune să îl dai acum, că peste 15 ani nu te mai întâlneşti. 

Eu i-aş pune pe toţi ăştia tineri să facă engleză. Să studieze cu cineva de două ori pe săptămână. Păi, nu mai pierzi timpul, te duci pe afară, nu scoţi două vorbe. Un an de zile stai în colţ că nu ştii să vorbeşti. De asta nu te adaptezi”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-octavian popescu-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare